Acun Ilıcalı: Bu takım kupalar kazanabilecek potansiyele sahip

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City‘yi satın alan Acun Ilıcalı, gelecek sezon Premier Lig‘e yükselmeyi hedeflediklerini ifade etti.

İngiliz Daily Mail gazetesine açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, sahibi olduğu yeni takımı Hull City ile ilgili planlarını açıkladı. Ilıcalı, Hull City taraftarlarını ve şehri çok sevdiğini söyleyerken İngiliz futbolunda önemli başarılara imza atmak istediğini belirtti.

TARAFTARLARI VE STADYUMU ÇOK SEVDİM”
Taraftarları ve şehri çok sevdiğini söyleyen Acun Ilıcalı şunları ifade etti, “İngiliz futbolunu her zaman sevdim ve kulüp alacak güce ulaştığımda İngiltere’den takım satın almaya karar verdim. İngiltere’den takım almak benim hayalimdi. Hangi kulübün benim için uygun olacağını araştırıyordum. Hull City’yi Premier Lig’de olduğu dönemden biliyordum ve şehre gelip yakından görmek istedim. Haziran ayında ilk geldiğimde her şey iyi hissettirdi. Taraftarları ve stadyumu çok sevdim. İstanbul’daki Boğaziçi Köprüsü gibi Hull’da da Humber Köprüsü var. Bu da kaderin bir diğer işareti.”

Acun Ilıcalı Hull City Maçı

KUPALAR KAZANABİLECEK POTANSİYELE SAHİBİZ
Acun Ilıcalı, Premier Lig’e yükselmeleri takdirde küme düşme takımları arasında olmayacaklarını ifade ederken, “Kariyerim boyunca hiç başarısız olmadım. Her yıl, bir öncekinden daha iyiydi. Programlarıma Hollywood’un birçok yıldız ismini getirdim. İnsanların eğlenmesini sağladığımda mutlu oluyorum. Bu yüzden insanların mutlu olmasını istiyorum. Bir yılda olabilecek birşey değil ancak gelecek sezon itibariyle Premier Lig’e odaklanabiliriz. Bu, bizim ilk hedefimiz. Eğer Premier Lig’e yükselirsek küme düşme adayları arasında favorilerden birisi olmayacağız. Bizim amacımız, Big Six takımlarını zorlamak olacak. Hull City’nin Leicester City gibi olamaması için hiçbir sebep yok. Leicester gibi olabiliriz. Bu takım kupalar kazanabilecek potansiyele sahip.” dedi.

Ilıcalı ayrıca şunları belirtti, “Eğer taraftarlar Premier Lig’e çıkmamızı istiyorsa birlikte çalışmak zorundayız. Taraftarlar, bu takımın en önemli parçası. Taraftarların oyuna dahil olduğu bir sistemle futbolda yeni bir şeyler yapmayı hayal ediyorum. Taraftarların kulübe dahil olmasını istiyorum.” ifadelerinde bulundu.

Exit mobile version