Beşiktaş bir darbe de Alanyaspor’dan aldı | Maç Sonucu: Alanyaspor 2-0 Beşiktaş | Maç özeti izle

Beşiktaş, Süper Lig'in 13. haftasında Alanyaspor deplasmanında sahadan 2-0 mağlup ayrılarak üst üste 3. maçını da kaybetti. Zirve yolunda ağır bir yara daha alan Kara Kartal bir maçı eksik olan lider Trabzonspor'un 10 puan gerisine düştü.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında son şampiyon Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor deplasmanına konuk oldu. Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Aytemiz Alanyaspor 2-0 kazandı.

Ev sahibi Aytemiz Alanyaspor’a galibiyeti getiren golleri 14. dakikada Babacar ve 90+4. dakikada Diedhiou kaydetti.

Bu sonuçla ligde üst üste 3. yenilgisini alan Beşiktaş 20 puanda kalırken, Bülent Korkmaz yönetiminde iyi bir performans sergileyen Aytemiz Alanyaspor puanını 24 yaparak maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi.

Mücadeleye hızlı başlayan taraf Beşiktaş olmasına rağmen ev sahibi Aytemiz Alanyaspor kontra atak sonucu 14. dakikada Babacar ile golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Juanfran’ın ceza sahasına yapmak istediği ortayı Beşiktaş defansı engellemek isterken top, Efecan Karaca’nın önüne düştü. Efecan’ın sağ köşeden içeriye gönderdiği topu altıpas üzerinde Babacar ağlarla buluşturdu: 1-0

İPTAL EDİLEN GOL

41. dakikada Alanyaspor’un golü, VAR sisteminden gelen uyarı sonrası iptal oldu. Aytemiz Alanyaspor atağında Awaziem’in yerden çıkardığı top, Vida’dan sekerek Emre Akbaba’ya geldi. Bu futbolcu, ceza sahasına girip sol çaprazdan sağ ayağının içiyle vuruşunu yaptı, top uzak köşeden ağlarla buluştu. VAR sisteminden gelen uyarı üzerine saha kenarında pozisyonu izleyen hakem Alper Ulusoy, ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Alanyaspor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

SÜPER LİG PUAN DURUMUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ikinci yarıya 2 oyuncu değişikliğiyle başladı. Atiba ve Pjanic oyundan çıkarken, Can Bozdoğan ve Alex Teixeira oyuna dahil oldu.

Beraberlik için Aytemiz Alanyaspor kalesine yüklenen Beşiktaş rakip savunmayı geçmeyi bir türlü başaramadı. Ev sahibi Aytemiz Alanyaspor 90+4. dakikada Diedhiou’nun golüyle farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol çıkmayınca Beşiktaş sahadan 2-0 mağlup ayrılarak son 3 maçından puansız ayrılmış oldu.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında sahasında GZT Giresunspor’u konuk ederken, Aytemiz Alanyaspor ise Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş maç özeti izle

Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş maçının özetini izlemek için TIKLAYINIZ.

Exit mobile version