Aşk Mantık İntikam dizisi nerede çekiliyor | Menekşe ev yemekleri nerede

FOX TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin mekanları izleyicilerin büyük beğenisini topluyor. Ekran başındakiler dizinin çekildiği yerleri merak ediyor. Peki Aşk Mantık İntikam dizisi nerede çekiliyor? Menekşe ev yemekleri nerede? İşte detaylar…

Reytingleri alt üst eden romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam’ın çekildiği mekanlar dikkat çekerken, özellikle Menekşe ev yemeklerinin bulunduğu semt, sıcak ve samimi insanların yaşadığı mutlu bir mahalle izlenimi veriyor. Çok sayıda izleyici dizinin çekildiği yeri merakla aramaya başladı. Peki Ozan Korfalı’nın şirketi Milenyum Soft nerede? Dizide samimi ve komik sahnelere ev sahipliği yapan Menekşe ev yemekleri dükkanının bulunduğu yer neresi? Aşk Mantık İntikam dizisi hangi ilçede çekiliyor?

AŞK MANTIK İNTİKAM HANGİ DİZİDEN UYARLANMIŞTIR?

Başrollerini Burcu Özberk (Esra) ile İlhan Şen (Ozan)’in paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisi, daha şimdiden kendisine büyük bir hayran kitlesi yarattı. Dizi, Güney Kore yapımı olan Cunning Single Lady isimli diziden uyarlanmıştır. Aynı mahallede yaşayan ve sonrasında evlenen ancak bir dönem sonra parasızlık ve beraberinde getirdiği diğer sorunlardan ötürü boşanan Esra ile Ozan’ın, 2 yıl sonra bambaşka şartlarda tekrar karşılaşması konu edilir. Yeni Ozan hem daha yakışıklı hem de zengindir. Bu karşılaşma ikili arasındaki duyguları tekrar ortaya çıkaracaktır.

Burcu Özberk – İlhan Şen

AŞK MANTIK İNTİKAM OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Burak Yörük (Çınar), Melisa Döngel (Çağla), Mehmet Korhan Fırat (Ekrem-Eko), Günay Karacaoğlu (Zümrüt), Zeynep Kankonde (Menekşe), Ceren Koç (Elif), Süleyman Atanısev (Yalçın), Murat Karasu (Arif), Birgül Ulusoy (Reyhan), Sevda Baş (Zeynep-Zeyno), Mehmet Yılmaz (Musa) gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Aşk Mantık İntikam dizisi İstanbul’da stüdyo sahnelerinde çekilmektedir.

Ancak çoğu dış çekimi sabit bir mekanı olmadan İstanbul ilimizin birçok semtinde çekimleri yapılırken, Balat ve Beykoz ise en çok kullanılan yerler durumunda.

Dizinin Beykoz’da bulunan dizi platosunda iç çekimlerin yapılmaktadır.

Aşk Mantık İntikam dizisi Menekşe ev yemekleri lokantası ise Maltepe’de dizi için özel hazırlanmış bir mekanda bulunmaktadır.

AŞK MANTIK İNTİKAM HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Yapımcılığını No:9 Productions’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal’ın uyarladığı Aşk Mantık İntikam dizisi her hafta Cuma günü saat 20.00‘de FOX izleyicisiyle buluşuyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM KONUSU NEDİR?

Esra her zamanki sabahlardan birine uyandığını sanırken bir anda Ozan’ın haberleriyle, televizyondaki görüntüsüyle, billboardlardaki kocaman resimleriyle çevrelenmiş bulur kendini. İki yıl önce boşandığı eski kocası Ozan her yerdedir. Hem de çok değişmiştir. Esra bıraktığında meteliğe kurşun atan Ozan bambaşka biri olmuştur artık. Çok başarılıdır, çok yakışıklıdır ve çok zengindir. Ozan’ın bulduğu sosyal medya uygulaması sayesinde hayatı değişirken Esra yerinde saymıştır. Esra daha bunların şokunu atlatamadan Ozan’la karşı karşıya gelir. Fakat eskiden Esra’yı canını verecek kadar seven Ozan yoktur artık karşısında. Soğuk, kibirli, Esra’ya öfke dolu bir adamdır karşısındaki.

Bu karşılaşma ikisinin de bitti sandıkları duygularını harekete geçirir. İşin tuhafı ikisi de bambaşka şeyler hatırlar evliliklerini düşününce. Esra için evlilik demek güvenli bir sığınak demektir.  Babasının maceraperest ticaret hayatı yüzünden iflaslarla, hacizlerle dolu bir çocukluk geçiren Esra, babasına çok aşık olan annesinin bu aileyi ayakta tutmak için ne kadar uğraştığına tanık olmuştur. Aşk buysa ben yokum diye düşünen Esra, kendisini çok seven, güvendiği biriyle evlenmeyi kafasına koymuştur. Ozan’sa daha ilk görüşte Esra’ya sırılsıklam aşık olmuştur. Esra Ozan’ı görür görmez aradığı kişinin o olduğunu anlar ve kısa sürede evlenirler.

Ancak Ozan’ın hayallerindeki işi yapabilmek için düzenli işinden istifa etmesiyle Esra’nın güvenli sandığı liman bir anda yerle bir olur. Ozan’ın yaratıcı fikirlerine bir türlü yatırımcı bulamaması yüzünden evin geçimi tamamen Esra’ya kalır. Esra kirayı ve faturaları ödeyebilmek için birkaç işte birden çalışmaya başlar. Annesi gibi olmamak için mantık evliliği yapan Esra annesinden beter bir hale düşmüştür. Bir süre evliliklerini ayakta tutabilmek için çabalasa da sonunda pes eder. Ama aslında her ikisi için de ayrılık nedenleri göründüğü gibi değildir.

Karşılaştıkları günün akşamında Esra arkadaşı Zeyno’ya geçmişte yaşadıkları için Ozan’dan bir özür beklediğini söylerken, Ozan yardımcısı Musa’ya Esra’nın onu zamanında nasıl da kolayca gözden çıkardığını öfkeyle anlatır. Ancak ikisinin de farkında olmadığı şey birbirlerini gördüklerinde ne kadar etkilendikleridir.

Ertesi gün Ozan’dan gelen telefonla Ozan’ın geçmişte yaşattıkları için özür dileyeceğini ve barışmak isteyeceğini zanneden Esra giyinip süslenip Ozan’ın ofisine gider. Ancak Ozan’ın niyeti bambaşkadır. Boşanırken parası olmadığı için Esra’ya nafaka verememiş olan Ozan içi para dolu bir zarf çıkarıp Esra’nın önüne koyar. Asıl niyeti para için kendisini terk ettiğini düşündüğü Esra’ya iyi bir ders verip canını yakmaktır. Aşağılanmak için çağırıldığını anlayan Esra zarfı yırtıp atar ve Ozan’a eskisinden daha da çok öfkelenerek ayrılır yanından.

Şimdi kırılan gururunu tamir etme sırası Esra’dadır. Ozan’ın şirketinin stajyer ilanını gören Esra planını yapar. İlana başvurup Ozan’ın şirketine girecek ve ancak Ozan eskisi gibi kendisine tekrar aşık olup ayaklarına kapandığı zaman onun hayatından çıkacaktır.

Tabii Esra’nın planını gerçekleştirmesi kolay olmaz. Esra’nın başvurusunu çöpe atan Ozan onu asla çevresinde görmek istemediğini söyler. Esra ise Ozan’ı nereden vuracağını çok iyi biliyordur. ‘Bana tekrar aşık olmaktan korkuyorsun. Korkmasaydın alırdın beni işe.’ der. Esra’ya korkmadığını ispat etmek isteyen Ozan Esra’nın restini görür ve onu işe alır. Esra stajyer olarak girdiği şirkette Ozan’ın kendisini gördükçe etkileneceğini ve kısa zamanda yelkenleri indirip Esra’ya tekrar aşık olacağını sanmaktadır. Ancak Ozan çok değişmiştir. İşler sandığı kadar kolay ilerlemeyecektir.  

Exit mobile version