En Hamarat Benim Ayşe kimdir? Ayşe Özdemir nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Fox TV'de yayınlanan En Hamarat Benim programının yarışmacılarından Ayşe Özdemir izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Ayşe Özdemir kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

En Hamarat Benim Ayşe Hanım haftanın en dikkat çeken yarışmacılarından biri oldu. Fox TV’de yayınlanan En Hamarat Benim programının yarışmacılarından Ayşe Özdemir izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Ayşe Özdemir kimdir, nereli kaç yaşında? En Hamarat Benim Ayşe hakkında ayrıntılı bilgiler…

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim her hafta içi Fox TV’de büyük ilgiyle izleniyor.

Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunduğu “En Hamarat Benim” yarışmasında her hafta birbirinden eğlenceli ve becerikli 5 yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösteriyor.

Evler pırıl pırıl olduktan sonra ise iş mutfakta hünerleri sergilemeye geliyor. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlıyor. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi oluyor.

EN HAMARAT BENİM AYŞE ÖZDEMİR KİMDİR?

Programın dördüncü gün yarışmacılarından Ayşe Özdemir 28 yaşında ve Kastamonuludur. 22 yaşında evlenen Özdemir, ev hanımıdır ve 1,5 yaşında erkek çocuk annesidir.

Temizlik yapmayı çok sevdiğini söyleyen Ayşe Özdemir, özellikle banyo takıntısının olduğunu ve kıl görmeye tahammül edemediğini söylüyor.

Yemek yapmanın kendisine terapi gibi geldiğini söyleyen Ayşe Hanım, mutfakta kendisini daha mutlu hissettiğini dile getiriyor. El lezzetine ve kendisine güvendiğini belirten Ayşe Özdemir, en hamarat kişinin kendisi olduğunu savunuyor.

Exit mobile version