Esra Ezmeci kimdir, nereli, kaç yaşında? Fulya Öztürk’ün yerine gelen Fox tv sunucusu kim?

Fox TV'de Fulya Öztürk'ün yerine geçen yeni sunucu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Esra Ezmeci kimdir, nereli, kaç yaşında? Esra Ezmeci evli mi? İşte tüm detaylar...

Fox TV sunucusu Esra Ezmeci kimdir? Fox TV’de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programının yeni sunucusu Esra Ezmeci izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Esra Ezmeci kimdir, nereli, kaç yaşında? Fulya Öztürk’ün yerine geçen sunucu kimdir? Esra Ezmeci instagram hesabı ne? İşte ayrıntılar…

FULYA ÖZTÜRK NEDEN YOK?

Fox TV’de her hafta içi saat 16.00’da ekrana gelen “Fulya ile Umudun Olsun” programını sunan Fulya Öztürk, koronavirüse yakalandığı için yerini geçici olarak Esra Ezmeci’ye bıraktı. Programın yeni sunucusu Esra Ezmeci, düzgün diksiyonu ve güzelliğiyle izleyicilerin dikkatini çekti. Güzel sunucu, yayının başında yaptığı açıklamada Fulya Öztürk ile görüştüğünü ve sağlık durumunun iyiye gittiğini dile getirdi.

Peki yeni sunucu Esra Ezmeci kimdir? İşte biyografisi…

ESRA EZMECİ KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Asıl mesleği psikolog olan Esa Ezmeci 1 Ağustos 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, üniversite eğitimini İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’de tamamladı ve bölümünü birincilikle bitirdi. Aynı üniversitede klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yaptı. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimini sürdürüyor.

İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, uzun yıllar İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak çalıştı. Şu an İstanbul Etiler de TERAPİ EVRENİ adlı kendi terapi merkezinde psikologluk yapmaktadır.

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı “Süt Lekesi“, “Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir” ve “Kararı Ben Veririm” isimli kitapları Destek Yayınları’ndan çıkmıştır.

ESRA EZMECİ EVLİ Mİ?

Esra Ezmeci 2015 yılında eşinden boşandı ve bir erkek çocuğu sahibidir.

ESRA EZMECİ İNSTAGRAM HESABI

Psikolog Esra Ezmeci’nin instagram hesabı esraezmecii. Instagram hesabına ulaşmak için tıklayınız.

Exit mobile version