Galatasaray 1-1 Fatih Karagümrük (Maç Özeti)

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Galatasaray, Fatih Karagümrük ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geldi. Son iki maçta puan dahi alamayan sarı kırmızılı takım, Fatih Karagümrük karşısında da puan kaybı yaşayarak bir puana oldu ve şampiyonluk umutlarını iyice azalttı. Maçta Galatasaray’ın golünü Ryan Babel atarken, Fatih Karagümrük’ün golü ise Ndao’dan geldi.

Galatasaray’da 79. dakikada hakem Ali Payabıyık’ın VAR’a gitmesinin ardından Ryan Donk kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın 86. dakikasında rakip kaleci Emiliano Viviano ile karşı karşıya kalan Kerem Aktürkoğlu, Fatih Karagümrük futbolcusu Balkovec’in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Ali Palabıyık kırmızı kartına başvurarak penaltı noktasını gösterdi. Daha sonra uyarılar sonucu VAR’a giderek pozisyonu tekrar inceleyen Ali Palabıyık, kırmızı kart ve penaltı kararını iptal etti.

Maçın uzatma dakikalarında ise Fatih Karagümrük futbolcusu Balkovec’in karşı karşıya şutunda Galatasaray kalecisi Fernando Muslera gole izin vermedi.

Bu sonucun ardından puanını 62’ye çıkartan Galatasaray, 3. sırada kaldı. Fatih Karagümrük ise 49 puanla 8. sırada yer aldı. Güncel puan durumunu görmek için tıklayınız.

Exit mobile version