Habertürk Sunucusu Muharrem Sarıkaya’dan İHA Muhabirine Tokatlı Saldırı

Habertürk sunucusu gazeteci Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportaj yaptığı sırada, İhlas Haber Ajansı Gaziantep Muhabiri Ahmet Demir’e, mikrofon bağlantısı kurmaya çalıştığı esnada sinirlenerek, tokat attı. O anlarda Fatma Şahin’in ise şaşkın ve tepkisiz kaldığı görüldü.

MUHARREM SARIKAYA TOKAT AÇIKLAMASI YAPTI

Görüntülerin medyaya yansımasından sonra Twitter hesabından açıklama yapan Sarıkaya,

“Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin ile yaptığımız canlı yayın sırasında, ardı sıra tekrar eden ve yayını da sorunlu hale getiren teknik aksaklıklar sebebiyle, bir an kontrolümü kaybettim ve yapmamam gereken, bana ve temsil ettiğim kuruma yakışmayan bir davranışta bulundum.

Yayın biter bitmez, İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir’den ve o an orada bulunan İHA Bölge Müdürü Sayın Orhan Akın’dan ayrı ayrı özür diledim.

Bu noktada kalmayıp, bir saat kadar sonra telefonda kendileri ile ayrı ayrı konuşup, yaptığımın hata olduğunu belirtip, özrümü her ikisine de yineledim.

Olay kamuoyuna yansıdığı için, şimdi de kamuoyu önünde, İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir, İHA Bölge Müdürü Sayın Orhan Akın ile, olaya tanıklık eden Sayın Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’den ve kamuoyundan mazeretsiz özür diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Fatma Şahin de Twitter hesabından bir açıklama yaparak, “Habertürk TV canlı yayını esnasında Muharrem Sarıkaya’nın tepkisi kendisinin de dediği gibi çok yanlıştı. Zaten hemen sonrasında aramızda konuştuk ve ben de düşüncelerimi söyledim. Muharrem Sarıkaya kendi mesajında da yazdığı gibi sonrasında Ahmet Demir arkadaşımızdan özür diledi.” dedi.

Exit mobile version