Semra Güzel kimdir? Semra Güzel HDP milletvekili nereli, kaç yaşında? Semra Güzel PKK’lı Volkan Bora kimdir?

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in, 2017 yılında öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora ile birlikte çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Terörist Bora'nın cep telefonundan çıkan fotoğraflara göre, ikilinin sevgili olduğu ve Semra Güzel'in bu kontenjandan milletvekili yapıldığı öne sürüldü. Peki Semra Güzel kimdir? İşte tüm detaylar...

‘Semra Güzel kimdir?’ sorusunun cevabı merak edildi. HDP milletvekili Semra Güzel’in PKK’lı terörist Volkan Bora ile sevgili olduğuna ilişkin bazı fotoğraflar ortaya çıktı. Peki Semra Güzel kimdir? HDP milletvekili Semra Güzel nereli, kaç yaşında? Semra Güzel Volkan Bora ile sevgili miydi? İşte ayrıntılar…

Süperhaber sitesi yazarlarından Ceyhun Bozkurt’un paylaştığı fotoğraflar gündeme bomba gibi düştü. Ceyhun Bozkurt’un imzasını taşıyan “HDP’de ‘Değer Ailesi’ kontenjanından vekil” başlıklı köşe yazısı sosyal medyayı salladı.

Söz konusu köşe yazısında, HDP milletvekili Semra Güzel ile ilgili çarpıcı ifadeler yer aldı. Yazıda, 5 yıl önce PKK’ya yönelik operasyonda öldürülen teröristlerden Volkan Bora ile HDP’li vekil Semra Güzel’in sevgili olduğu belirtildi.

Ceyhun Bozkurt’un yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Öncelikle başlıkta yer alan “Değer Ailesi” ne demek, bunu açıklayayım. Değer Ailesi, PKK terör örgütünün örgüt içi kültleşmiş kurallarından biri. Bu kurala göre, ölen teröristlerin yakınları, ailesinin bir değer ürettiğine inanılmakta. Bu çerçevede de terör örgütü, Değer Ailesi diye tanımladıkları kendilerine yakın kişilere, çeşitli anlamlarda destekler sunmakta, önlerini açmakta. Örneğin siyasi ayak olan partinin yönettiği belediyeler ve sözde STK’lar üzerinden para destekleri, istihdam sağlama vs. var.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin 5 yıl önce düzenlediği operasyonda öldürülen teröristlerden biri de Koçero Meleti kod adlı Volkan Bora idi.

2018’de Diyarbakır milletvekili adayları arasında hiç dikkat çekmeyen bir isim de vardı. Dr. Semra Güzel. Güzel, HDP listesinden vekil seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girmeye hak kazandı.

İşte bu dikkat çekmeyen Semra Güzel, bugünkü yazımızın konusu. Çünkü, Volkan Bora isimli teröristin üzerinden çıkan fotoğraflarda, Bora ile Semra Güzel’in Irak’ın kuzeyindeki terör kamplarında çekilmiş samimi pozları vardı. Yani fotoğrafların bize anlattığına göre, PKK’lı terörist Volkan Bora ile Semra Güzel sevgiliydi.

İşte Ankara’dan ulaştığım bilgi bu. Şimdi bu dosya yakında Meclis’in gündemine gelecek ve Semra Güzel’in vekilliğinin devam edip etmeyeceği karara bağlanacak.

Çünkü ulaştığım bir diğer bilgiye göre de Güzel’in milletvekilliğinin, başlıkta ve yazımın girişinde bilgilerini aktardığım “Değer Ailesi kontenjanından” olduğu.

Teröristten ele geçen fotoğraflarda (Tıp mezunu olan) Semra Güzel’in aynı operasyonda öldürülen bir diğer terörist Fırat Berkpınar’ı da sağlık kontrolünden geçirdiği görülüyor.”

Yazının tamamını okumak için TIKLAYINIZ.

HDP MİLLETVEKİLİ SEMRA GÜZEL KİMDİR?

‘Semra Güzel kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. HDP Milletvekili Semra Güzel, 1984 yılında Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Mardin’in Derik ilçesinden olan Güzel; ilk, orta ve lise eğitimini Viranşehir’de aldı. Lisans eğitimini ise Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı.

2018 seçimlerinde Halkların Demokratik Partisi’nden (HDP) Diyarbakır Milletvekili adayı olan 38 yaşındaki Semra Güzel, 6. sıradan vekil seçilerek 27. dönem milletvekili olmuştur.

PKK’LI TERÖRİST VOLKAN BORA KİMDİR?

Bölücü terör örgütü PKK üyelerinden Volkan Bora, HDP milletvekili Semra Güzel ile sevgili olduğu yönünde çıkan fotoğraflarla bir kez daha gündeme geldi ve pek çok kişi ‘Volkan Bora kimdir?’ sorusunun yanıtını aramaya başladı.

Volkan Bora, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 2017 yılında Adıyaman kırsalında düzenlediği operasyonda öldürülen PKK’lı teröristlerden biridir. Kod adı Koçero Meleti‘dir. Operasyon sonrası teröristin üzerinde yapılan aramalarda bazı evraklar, malzemeler vs. ele geçirildi. Volkan Bora isimli teröristin üzerinde yapılan aramada ise telefonunda bazı fotoğraflar bulundu. İşte o fotoğraflar 8 Ocak 2022 tarihinde ortaya çıktı ve gündeme bomba gibi düştü.

HDP Milletvekili Semra Güzel Volkan Bora ile yan yana

Semra Güzel kimdir? Semra Güzel nereli, kaç yaşında? Semra Güzel HDP vekil ile PKK’lı terörist Volkan Bora fotoğrafları…

Exit mobile version