İslam Memiş yeni yıl için altın öngörüsünü açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2022 yılında dolar ve altın için tavsiyelerde bulundu. Ocak ayında altının fiyatının belirlenmesinde etkili olacak olan tarihleri sıralayan Memiş, ocak ayının yoğun olması sebebiyle manipülasyona açık olduğuna vurgu yaptı.

Ocak ayında FED’in faiz kararlarının açıklanacağını hatırlatan İslam Memiş, dalgalı kur durumunun süreceğini ve kalıcı olarak ne artışın ne de düşüşün mümkün olmadığını ifade etti.

İSLAM MEMİŞ: ALTIN YÜKSELEBİLİR

2022 yılında enflasyonun altınla ciddi bir mücadele içerisinde olacağına vurgu yapan Memiş, yaptığı paylaşımda jeopolitik risklerin çok daha fazla olmasını beklediğini açıkladı.

Altın için vatandaşa ve yatırımcılara tavsiyelerini açıklayan Memiş, devletin alternatif çözümlerini denemelerinin mümkün olduğunu söyledi. Altının her daim yatırımcısına kazandıran bir yatırım aracı olduğuna vurguda bulunan Memiş, bir buçuk ay içerisinde birçok zarar eden kişinin durumunu toparlayacağını ifade etti. Altında tekrar bir yükselişin söz konusu olduğunu ve direnç noktalarının zorlanmaya başladığı şeklinde konuştu

Exit mobile version