Kadıköy metrosunda bıçakla kadına saldıran adam yakalandı

Kadıköy-Tavşantepe seferini gerçekleştiren metroda tartıştığı kadına bıçak çekerek hakaretler savuran saldırgan yakalandı. Zanlının sabıka dosyası ise duyanları şok etti.

Kadıköy metrosunda akşam saatlerinde bir kadın ile erkek arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışmada, erkek saldırgan elindeki bıçakla hakaretler savurarak karşısındaki kadına tehditler yağdırmıştı.

Görüntülerin sosyal medyaya yansımasının ardından toplumda büyük bir infial oluşurken, birçok insan kadına şiddete tepki göstererek, İstanbul Sözleşmesi’nin önemine dikkat çekti. Güvenlik yetkilileri ise görüntülerdeki saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldığını açıklamıştı.

İstanbul Emniyeti yapmış olduğu açıklamada şüpheli E.Y.’nin yakalandığını ve 20 suçtan sabıkası olduğunu belirtti.

Açıklamanın tamamı ise şöyle:

“24.11.2021 günü Kadıköy-Tavşantepe metro içerisinde bir erkek şahsın, bir kadın şahsı bıçakla tehdit ederek hakaretlerde bulunduğu görülmüştür. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şahsı yakalamak için detaylı bir çalışma başlatılmıştır.

Yapılan araştırmalarda, görüntüyü paylaşan şahsın mağdur şahıs olmadığı paylaşım yapan kişinin alıntı yaparak paylaştığı tespit edilmiştir. Çevrede yapılan çalışmalar sonucu görüntülerdeki şahsın E.Y.(32) olduğu tespit edilmiştir.

Yapılan çalışma sonucu şahıs 02:30 sıralarında yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahsın yapılan incelemesinde (20) adet suç kaydının olduğu anlaşılmıştır. Yakalanan şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.”

KADIKÖY METRODA NE OLMUŞTU?

Kadıköy-Tavşantepe seferini gerçekleştiren metroda bıçaklı bir şahıs, tartıştığı kadına bıçak çekerek hakaretler savurdu. O sırada metroda bulunan vatandaşların ise müdahale etmemesi dikkat çekti.

Exit mobile version