Konya okullar tatil mi? 20 Aralık Konya kar tatili var mı? Konya hava durumu

Türkiye’nin büyük bölümü kar yağışının etkisi altına girdi. Kar yağışının yoğun olduğu şehirlerden Konya’da binlerce öğrenci yarın okulların tatil edilip edilmediğini merak ediyor. Peki Konya’da okullar tatil mi? 20 Aralık Pazartesi günü Konya’da kar tatili var mı? İşte Konya’da hava durumu ve Konya Valiliği’nin son dakika açıklaması…

KONYA’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Konya okullar tatil mi?

Konyada dün geceden itibaren etkisini sürdüren kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, Konya merkez ve ilçelerinde etkili kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yüz yüze eğitime bir gün ara verildi.

Konya Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürü Seyyit Ali Büyük, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla Konya merkeze bağlı 24 ilçede, 20 Aralık Pazartesi günü eğime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Buna göre merkez ilçeler Meram, Selçuklu ve Karatay ile Cihanbeyli, Ahırlı, Altınekin, Akören, Bozkır, Derebucak, Çeltik, Derbent, Hadim, Taşkent, Sarayönü, Yalıhüyük, Yunak, Doğanhisar, Ilgın, Akşehir, Kadınhanı, Hüyük, Seydişehir, Beyşehir ve Çumra ilçelerinde eğitim çevrim içi gerçekleştirilecek.

Exit mobile version