Masterchef ödülü ne kadar? Masterchef kazanan ne alıyor? Masterchef para ödülü ne kadar? Masterchef şampiyonu kaç para alıyor?

MasterChef 2021'in şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu. Peki Masterchef ödülü ne kadar? MasterChef kazanan ne alıyor, kaç para kazanıyor? İşte büyük ödülün miktarı...

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye programı final bölümüyle ekrana geldi. Finale kalan Eren Kaşıkçı ve Hasan Biltekin şampiyonluk için yarıştı. İzleyiciler ise ‘Masterchef ödülü ne kadar’ sorusunun cevabını merak etti. Peki Masterchef birincisi kaç para alıyor? Masterchef şampiyonu kaç para alıyor? Masterchef para ödülü ne kadar? Masterchef kazanan ne alıyor? İşte tüm bu merak edilen soruların yanıtı…

MASTERCHEF ŞAMPİYONU EREN KAŞIKÇI

MasterChef finalistlerinden Eren Kaşıkçı son yemeklere 5 puan önde girdi. Eren imza yemeğinde ‘Bostan’ adlı yemeğini şeflere sundu. Hasan Biltekin ise ‘Hayat’ adlı yemeği servis etti.

Mehmet Şef Hasan’a da Eren’e de 8 puan verdi. Danilo Zanna da Hasan’a ve Eren’e 8 puan verdi. Somer Şef ise Hasan’a 8, Eren’e ise 9 puan verdi ve MasterChef 2021’in şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu.

2021 MASTERCHEF ÖDÜLÜ NE KADAR?

Masterchef’i kimin kazanacağı kadar, şampiyonun kaç para alacağı da merak konusu. Pek çok izleyici büyük ödülün ne kadar olduğunu araştırmaya başladı.

Geçen sene ise birinci olan yarışmacıya para ödülü olarak 500 bin Türk Lirası verileceği söylenmişti. Ancak yarışmanın birincisi Serhat Doğramacı’ya 350 bin TL değerindeki Jeep marka lüks araç verilmişti.

Masterchef ödülü ne kadar?

MasterChef 2021 ödülünün ne olduğu sır gibi saklanıyordu. Şef Mehmet Yalçınkaya, bu yıl birinci olacak yarışmacıya Fiat Egea Cross Wagon hediye edileceğini duyurdu.

Fiat’ın ocak ayı sonunda Türkiye’de satışa çıkacak bu son model arabasının piyasa değeri 420 bin TL değerinde.

Fiat Egea Cross Wagon fiyatı
Exit mobile version