Nesine.com Galatasaray’ın forma sırt sponsoru oldu

Türk sporuna yaptığı yatırımları sürdüren Nesine.com, 2021/2022 futbol sezonu için Galatasaray Spor Kulübü futbol takımı formasının yeni sırt sponsoru oldu.

Türkiye’nin şans oyunları sektöründeki öncü ve lider markası Nesine.com, milyonlarca taraftarı ve tarihi başarılarıyla Türkiye’nin büyük spor kulüplerinden Galatasaray ile işbirliğine gidiyor. Nesine.com, 2021/2022 futbol sezonu için Galatasaray Spor Kulübü Futbol Takımı’nın forma sırt sponsoru oldu.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda gerçekleştirilen imza törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir ve Nesine.com CEO’su Halit Gülbakanoğlu katıldı. Geçtiğimiz sezon Nesine.com’un kolunda yer aldığı forma ile mücadele eden Galatasaray Futbol A Takımı, 2021/2022 sezonunda oynayacağı karşılaşmalarda Nesine.com logosunu sırtında taşıyacak.

“İş birliklerimizi uzun soluklu sürdürmeye özen gösteriyoruz”

İmza töreninde konuşan Nesine.com CEO’su Halit Gülbakanoğlu şunları söyledi:

“Milyonlarca taraftarı ve başarıları ile Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden biri olan Galatasaray ile iş birliğimizi 2 sene daha devam ettirecek imzamız için mutluyuz. Geçtiğimiz sene formanın kolunda yer almıştık, bu anlaşmamız ile de 2 sene forma sırt sponsoru olarak Galatasaray kulübüne destek olacağız. Forma sırt sponsorluğumuzun haricinde, yine geçtiğimiz yıl yapmış olduğumuz ve kulüplere ekstra kazanç sağlamak açısından çok da faydalı olan Eşya Piyangosu’nu bu sene tekrar yapmak istiyoruz. Bunun için de çalışmalarımız, hazırlıklarımız devam ediyor.

Nesine, Türk sporunun saygınlığına katkıda bulunmak, spora olan ilginin artmasını sağlamak, kulüplerin daha fazla gelirlerinin olması ve sürdürülebilir kaynakları olması için projeler üretmeye devam edecek. Türkiye’de şans oyunları sektörüne liderlik ediyor ve birçok konuda öncü bir rol üstleniyoruz. 6 milyonun üzerinde üyemiz ve 80 milyona varan ziyaret sayımızla ülkemizin spor kategorisinde en çok ziyaret edilen sitesi olmamızın bize yüklediği görevler olduğunu biliyoruz. Spora yapılan yatırımın, toplumsal kalkınmanın itici güçlerinden biri olduğuna inanıyor, farklı branşlarda spor faaliyetlerini, farklı liglerde mücadele veren kulüplerimizi ve sporcularımızı desteklemek için çalışıyoruz. Bizim için, işbirliklerimizin uzun soluklu olması da ayrıca önem taşıyor.

Galatasaray bizim yıllardır birlikte yürüdüğümüz ve yol arkadaşlığımızın büyüyerek devam edeceğine inandığımız bir kulüp. Bu süreçte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İmzamızın iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.”

“Galatasaray ile Nesine.com markasının yan yana gelmesinden mutluyuz”

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir ise, “4,5 aylık periyotta yaptığımız 17. sponsorluk anlaşması olacak. 1 milyar 32 milyon 380 bin liralık tutarı Galatasaray’a kazandırmış olduk. Bunun heyecan ve gururunu yaşıyoruz. Önemli bir ilktir. İki yıl için erkek futbol takımının sırt sponsorluk hakkını veriyoruz. Nesine.com, iş yapmaktan gurur duyduğumuz bir kurum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Galatasaray ile Nesine.com markasının yan yana gelmesinden mutluyuz” dedi.

Exit mobile version