Salih Bademci GQ Ödül Töreni’nde Yılın Oyuncusu seçildi ve sahnede ağladı

Yakışıklı oyuncu Salih Bademci, GQ Türkiye tarafından düzenlenen gecede Yılın Oyuncusu Ödülü’nü kazanarak başarılı kariyerini taçlandırdı. Yılın en iyilerinin ödül aldığı gecede, Salih Bademci GQ tarafından “Men Of The Year 2021” ilan edildi.

Başarılı oyuncu Salih Bademci sahnede ödülünü alırken duygusal anlar yaşadı.

Bademci, eşi İmer Özgün’ü de unutmayarak, kendisine olan desteği için bolca teşekkür etti. O anlar ise gecedeki herkesi oldukça etkiledi.

İşte o görüntüler:

SALİH BADEMCİ KİMDİR?

Salih Bademci, 15 Ağustos 1984 tarihinde İzmir’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun oldu. 2007 yılında Elveda Rumeli dizisinde canlandırdığı Muzaffer karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Daha sonra Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile oyunculuk kariyerinde önemli bir yükseliş yaşadıktan sonra Zeytin Tepesi, Ulan İstanbul ve Kiralık Aşk dizisinde rol aldı.

2015 yılında kendisi gibi oyuncu olan İmer Özgün ile evlenen Salih Bademci, Star TV’de yayınlanan; başrolü Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin kadrosunda Fikret karakterini canlandırdı. BluTv’de yayınlanan İlk ve Son dizisinde rol alan oyuncu, aynı zamanda Show TV’de yayınlanan Yalancı dizisinde Burçin Terzioğlu ile başrolü paylaşıyor. Bademci bunların yanı sıra Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisinde rol aldı.

Exit mobile version