Sedat Peker 8. bölüm videosunu yayınladı, SADAT tarafından El-Nusra örgütüne yardım gönderildiğini iddia etti

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, beklenen 8. bölüm videosunu “Fırtınalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar.” başlığıyla yayınladı. Peker, Suriye’ye kendi adına SADAT tarafından tırlar gönderildiğini, ancak bu tırların Türkmenlere değil El-Nusra örgütüne işlem ve kayıt yapılmadan direkt geçiş yapılarak iletildiğini iddia etti.

Sedat Peker, videoda yine gündeme oturacak çok çarpıcı iddialarda bulundu.

Peker, Suriye operasyonları ile oluşan ve bölgeden elde edilen ticaret gelirlerinin Murat Sancak başta olmak üzere Berat Albayrak’ın ekibine gittiğini iddia etti.

Kaçak olarak ham petrol, çay, hurda metal gibi ürünlerin ticaretinin yapıldığını ve bunun organizasyonunun da Murat Sancak, Metin Kıratlı, Ramazan Öztürk ve Ebu Abdurrahman gibi isimler tarafından yürütüldüğünü iddia etti.

Sedat Peker, Berat Albayrak‘ın nerede olduğu sorusuna da cevap vererek Murat Sancak‘ın Hadımköy’deki evinde kaldığını iddia etti.

Süleyman Soylu‘nun Habertürk yayınında dile getirdiği tecavüz olayıyla ilgili konuşan Sedat Peker, iddiaları reddetti. Yine hakkında ‘FG’ plaka kullandığı ve FETÖ ithamları bulunan Peker, bu iddiaları da yalanladı. Programa katılan Habertürk gazetecilerinden Veyis Ateş’e, İsmail Saymaz’ı susturmaya çalışması nedeniyle tepki gösterdi.

Peker, Süleyman Soylu’ya yönelik de yine ağır itham ve suçlamalarda bulundu.

Exit mobile version