Sedat Peker: Arşiv bana geçti, hepiniz yandınız

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, gündeme bomba gibi düşen bir paylaşımlarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs Başbakanı Ersan Saner ile ilgili “uygunsuz görüntüleri kayıt edildi, şantaj yapılıyor ” iddiaları ortaya atılmıştı. Bahsi geçen görüntülerin, hakkında birçok suç iddiası bulunan ve geçtiğimiz günlerde tutuklanan Kıbrıslı iş insanı Halil Falyalı tarafından şantaj amaçlı kullanıldığı ileri sürülmüştü.

Gazeteci Erk Acarer de bu görüntüleri izlediğini ancak görüntüleri özel hayatın gizliliği ilkesi gereğince yayınlayamayacağını belirtmiş, sonrasında ise kamu adına görev yapan bir başbakanın bu durumlara düşmesinin hesabını vermesini gerektiğini belirtmişti.

Erk Acarer, bugün yaptığı paylaşımlarda ise Kıbrıs kamuoyu gündeminin bu konularla çalkalandığını ve hükümet ortağı Demokrat Parti’ye ulaştığını belirtti.

Erk Acarer’in tweet dizisini okumak için TIKLAYINIZ.

Sedat Peker: Utanma duygusu olan istifa etsin

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Kıbrıs Başbakanı Ersan Saner ve başkalarına ait görüntülerin eline geçtiğini ve kendisine karşı iş birliği yapan Türkiye’den de olmak üzere kim varsa dikkatli olmaları gerektiği uyarısında bulundu.

Peker’in Twitter hesabında yapmış olduğu paylaşımlar şu şekilde:

“Kıbrıslı siyasiler; uyuşturucu baronlarıyla, yasadışı bahisçilerle birlik olup Türkiye’de bana karşı kurulan komploya destek verirsiniz he. Hepiniz yandınız. Arşiv bana geçti. Siz kaşındınız. Sizi de rezil edeceğim. Utanma duygusu olan, istifa edip gitsin.”

“1-Bu tip videolar müstehcen olduğu için benim kendi hesaplarımdan asla yayınlanamazlar. Ancak D… Ç…. diye yeni bir hesap varmış. Şahsıma komplo kuran Kıbrıslı siyasiler eğer istifa etmezlerse videolar buradan yayınlanmaya devam edecektir.”

“2-Kıbrıslı siyasetçiler (şerefli olanlar baş tacı), sizin de hepinizi deli edecem. Sonra sülü gibi sizi de tedavi edecem. falyalı’nın arşivinde Türkiye’den kimler mi var? Çok eğleneceğiz çok.”

Exit mobile version