Sedat Peker Yıldırım Demirören, Buket Aydın ve Emir Sarıgül üçgeninde yeni iddialarda bulundu!

featured

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker ortaya attığı iddialarla gündem olmaya devam ediyor. ‘Deli Çavuş‘ isimli Twitter hesabından yeni paylaşımlarda bulunan Sedat Peker Yıldırım Demirören’in özel hayatı hakkında, medya ve siyaset dünyasından bilindik bazı isimleri de katarak birtakım iddialarda bulundu.

Peker, gün içerisinde önce Demirören ailesiyle ilgili iddialarını sıraladı. Yıldırım Demirören’in babası Erdoğan Demirören’in servetini kirli ilişkileri sayesinde elde ettiğini ve Yahudi bir iş adamının öldürülerek mal varlığının üzerine oturulması olayına karıştığını ileri sürdü. Sonrasında ise Demirören medya grubunda karısı hakkında yalan haber yapıldığını belirten Sedat Peker, kısa süre içinde Yıldırım Demirören’i rezil edecek bilgiler yayınlayacağını belirti.

thumbnail
İlişkili Yazı
OYAK’ın Demirören’den Total’i satın almasına Cihat Yaycı karşı çıkmış
thumbnail
İlişkili Yazı
Sedat Peker, Demirörenlere yönelik yeni iddialarda bulundu

Sedat Peker, dediği gibi daha sonra yeni paylaşımlar yaparak Yıldırım Demirören’in özel hayatı ile ilgili bazı iddialar ileri sürdü. Peker, bir dönem Kanal D ana haber sunuculuğu yapan ve Kemal Kılıçdaroğlu ile röportajı sırasında gülmesiyle gündem olan spiker Buket Aydın’ın Demirören ile ilişki yaşadığını öne sürdü.

DEMİRÖREN AİLESİ İLE İLGİLİ İDDİALAR

Sedat Peker, Demirören ailesiyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. 2018 yılında ölen Erdoğan Demirören için “rahmetsiz” ifadesini kullanan Peker, yeraltı dünyasından isimlerin desteği ile Rum ve Yahudi asıllı iş insanlarının servetlerine ‘çöktüğünü’, Rum asıllı iş insanı Yorgi Papadolos’u da (Arşimidis şirketi) öldürdüğünü öne sürdü.

İşte o iddialar:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Yazı Sona Erdi!

Yüklenemedi, lütfen tekrar deneyiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir