Süleyman Soylu’dan Hadi Özışık ve Süleyman Özışık hakkında suç duyurusu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker’in yayınladığı “ifşa” videosu sonrası harekete geçti. Bakan Soylu, gazeteci kardeşler Hadi Özışık ile Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Günlerdir yayınladığı videolarla hükümet ve derin devlet ilişkisine ilişkin önemli açıklamalar yapan Sedat Peker, kendisi ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında gazeteci kardeşler Hadi Özışık ve Süleyman Özışık’ın aracılık yaptığını söyledi.

Ancak iddia Hadi Özışık tarafından yalanlanınca, Sedat Peker yeni bir video paylaşıp Hadi Özışık ile yaptığı telefon görüşmesinin görüntülerini paylaştı.

Sedat Peker ile temas kurduğunun ispatlanması halinde idama razı olacağını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker’in yayınladığı telefon görüşmesi ifşasının ardından önemli açıklamalar yaptı.

Süleyman Soylu: Keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuzeni olan gazeteci Cengiz Er’e konuşan Süleyman Soylu, kendisine kumpas kurulduğunu söyleyip Hadi Özışık ve Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Süper Haber‘e konuşan Soylu’nun açıklamaları şöyle:

(Hadi Özışık, Süleyman Soylu)

“Süleyman Özışık ile en son geçen yıl haziran ayında görüştüm, yakın zamanda Süleyman Özışık ile temasımız olmadı. Yakından tanıdığımız arkadaşlar ismimizi kullanarak bir mafya lideri ile bana tuzak ve tezgah kurdular. Yarın sabah Hadi Özışık ile Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım. PKK ille terör örgütleri ve çeteler ile bu kadar mücadele veriyoruz, keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim.”

Hadi Özışık: Süleyman Soylu’dan özür diliyorum

Gazeteci Hadi Özışık ise Süleyman Soylu’nun açıklamaları sonrasında Twitter’dan yaptığı paylaşımda özür diledi.

Exit mobile version