Zuhal Topal’la Yemekteyiz Uğur kimdir? Uğur Abdülmelik Turan nereli, kaç yaşında?

TV8'deki Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının yarışmacılarından Uğur izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Uğur Abdülmelik Turan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Uğur Abdülmelik Turan kimdir? Zuhal Topal’ın sunduğu ile Yemekteyiz yarışmasındaki Uğur kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

TV8’de yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yarışmacılarından Uğur Abdülmelik Turan izleyiciler tarafından merak edildi. İşte Zuhal Topal’la Yemekteyiz Uğur bey hakkında ayrıntılı bilgiler…

15 BİN TL BÜYÜK ÖDÜLLÜ YARIŞMA

Yemeklerinin lezzetine ve görselliğine güvenenlerin yarışması Zuhal Topal’la Yemekteyiz her hafta içi TV8’de büyük ilgiyle izleniyor.

Ekranların sevilen sunucusu Zuhal Topal’ın sunduğu “Yemekteyiz” yarışmasında her hafta birbirinden iddialı ve becerikli 5 yarışmacı, el lezzetine güvenerek hazırladıkları iddialı menülerle rakiplerinin önüne geçmeyi amaçlıyor.

Birbirinden iddialı ve hırslı yarışmacıların sundukları nefis yemeklerin sonrasında haftanın finalinde en yüksek puanı alan yarışmacı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

GEÇEN HAFTANIN KAZANANI

Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasının 27-31 Aralık 2021 tarihli hafta finalinde 32 puan alan yarışmacı Berkcan Bey 15.000 TL ödülün sahibi olmuştu.

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ UĞUR KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasının 3-7 Ocak 2022 haftasının dördüncü yarışmacısı Uğur beydir. Tam ismi Uğur Abdülmelik Turan’dır. Sakin tavırlarıyla izleyicilerin dikkatini çeken Uğur Bey 22 yaşında olup, Trakya Üniversitesi Bankacılık ve Sigorta Bölümü 4. sınıf öğrencisidir. Aslen Erzurumlu olmakla birlikte İstanbul’da yaşamaktadır. Uğur Bey, yarışma boyunca sakin ve efendi kişiliğinin yanında, diğer yarışmacılarla diyaloglarında sergilediği saygılı tutum ile birçok izleyicinin taktirini kazanmış durumda.

Uğur Bey, Yemekteyiz yarışmasında çok iddialı olduğunu söyleyerek şu sözleri dile getiriyor:

“Yemek konusunda iddialıyım. Bugüne kadar gittiğim bütün evlerdeki menülerden daha üstün bir menğye sahip olduğumu düşünüyorum. Benim üstüme gelirlerse kendimi kesinlikle savunacağım. Üç gündür bana sessiz olduğumu söylüyorlar, evet sessiz bir insanım ama cümlelerimi düşünerek söylemeye çalışıyorum, bodoslama girmiyorum konuya. En azından kalp kırmamaya çalışıyorum.

15 bin TL’yi ben kazanacağım ve bunu eğitim masraflarıma harcayacağım.

Rakip yok, göremiyorum karşımda. Beklesin onlar, beni masada görecekler. Marifetliyim. Onlara bugün taş çıkaracağım.”

Uğur Abdülmelik Turan’IN MENÜSÜ

  • Aşotu çorbası
  • Tavuk kıymalı pişi
  • Lahana dolması
  • Et kavurma
  • Ekşili salata
  • Tepsi kadayıf

YEMEKTEYİZ 84. BÖLÜM UĞUR ABDÜLMELİK TURAN (6 OCAK)

Exit mobile version