En Hamarat Benim Engin hanım kimdir? Engin Kurtboğan nereli, kaç yaşında?

Fox TV'de yayınlanan En Hamarat Benim programının ilk gün yarışmacısı Engin Kurtboğan kimdir, nereli, kaç yaşında?

‘En Hamarat Benim Engin hanım kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Fox TV’de yayınlanan En Hamarat Benim programının yarışmacılarından Engin Kurtboğan haftanın ilk gün yarışan ismiydi. Peki Engin Kurtboğan kimdir, nereli kaç yaşında? En Hamarat Benim Engin Hanım hakkında ayrıntılı bilgiler…

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim her hafta içi Fox TV‘de büyük ilgiyle izleniyor.

Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunduğu En Hamarat Benim yarışmasında her hafta birbirinden eğlenceli ve becerikli 5 yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösteriyor.

Evler pırıl pırıl olduktan sonra ise iş mutfakta hünerleri sergilemeye geliyor. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlıyor. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi oluyor.

EN HAMARAT BENİM ENGİN KURTBOĞAN KİMDİR?

Engin Kurtboğan İstanbul Bahçelievler’de yaşıyor. Samimi konuşmaları ve şivesiyle ekran başındakilerin dikkatini çeken Engin Hanım aslen Bayburtludur. 50 yaşındaki Engin hanım ev hanımıdır. 27 yıllık evli ve 2 kız annesidir.

En Hamarat Benim Engin Hanım

Temizliği çok sevdiğini söyleyen Engin Hanım, mutfakta ise çok hızlı olduğunu ve kimsenin kendisiyle yarışamayacağını savunuyor.

Engin Kurtboğan haftanın ilk günü yapılan oylamada Güler Hanım’dan 2 puan, Bedirhan Bey’den 4 puan, Çağla Hanım’dan 3 puan, İpek Hanım’dan ise 2 puan alarak 11 puan toplamayı başardı.

Exit mobile version