AK Partili Mahir Ünal’a Adıyaman’da “açım” tepkisi

featured

Adıyaman’daki AK Parti toplantısında, Mahir Ünal’ın konuştuğu esnada bir vatandaş, “Kendim de AK Partiliyim. Esas meselemiz işsizlik, açım” diye bağırınca toplantıdan çıkarıldı.

AKP‘li Mahir Ünal, Adıyaman İl Başkanlığı’nı ziyareti sırasında yaptığı bir konuşmada, bir vatandaş ayağa kalkarak Ünal’a şikayetlerini dile getirmeye başladı. Sözlerine önce devam etmek isteyen Mahir Ünal, vatandaşın sözünü kesmemesini istedi. Ancak şikayetlerine devam eden vatandaş ” Kendim de AK Partiliyim. Esas meselemiz işsizlik, açım ” dedi. Bunu dedikten sonra vatandaş salondan apar topar çıkarılırken, salondakilerin yüzündeki şaşkınlık ise kameralardan kaçmadı.

Toplantıdan sonra çiftçi olduğu öğrenilen vatandaşla görüşen Mahir Ünal, “Bu ses hakikatin ve milletin sesi değil. Çiftliği olan, bir kısmını devletin hibe desteği ile aldığı 100 koyunu varmış. Adıyaman belediyesinden de maddi destek almış bir vatandaşımız. Toplantı sonrası kendisini dinledim. Bu bilgileri o verdi. Hakikat kazanacak.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir