Ankara okullar tatil mi? 1 Aralık çarşamba okullar tatil mi? Ankara yarın tatil mi? Ankara Valiliği son dakika

Lodos ve fırtınanın etkili olduğu olduğu Ankara'da öğrenciler okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Peki 1 Aralık Çarşamba okullar tatil mi? Ankara yarın tatil mi? Ankara'da okullar tatil mi? İşte Ankara Valiliği son dakika duyuruları...

featured

Ankara okullar tatil mi? sorusunun cevabı binlerce öğrenci tarafından merak ediliyor. Kuvvetli rüzgar, fırtına nedeniyle birçok şehirde dün 1 gün süreyle yüz yüze eğitime ara verildiği açıklandı. Lodos ve fırtınanın etkili olacağı Ankara’da okullar tatil mi? 1 Aralık çarşamba okullar tatil mi? Ankara’da yarın tatil mi? İşte Ankara Valiliği son dakika açıklaması…

KOCAELİ’NDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, olumsuz hava koşulları ve lodos nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu. Yavuz sosyal medyadan “Olumsuz hava koşulları ve lodos nedeniyle İlimiz genelinde eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel izinli sayılacaktır” açıklaması yaptı.

BİR TATİL HABERİ DE SAKARYA’DAN GELDİ

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, olumsuz hava koşulları ve lodos nedeniyle yüz yüze eğitim öğretime bir gün ara verildiğini duyurarak, “Sevgili hemşehrilerim, ilimizde hayatı olumsuz etkilemeye devam eden hava koşulları ve lodos nedeniyle, eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle ara verilmiştir.” ifadesini kullandı.

ANKARA VALİLİĞİ SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Ankara Valiliği şiddetli lodos fırtınası nedeniyle açıklama yaparak vatandaşları uyardı. Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Ankara okullar tatil mi?

“Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; 29 Kasım Pazartesi gecesi ve 30 Kasım Salı günü sabahının ilk saatlerinden itibaren Ankara’da rüzgârın batı ve güneybatı (lodos) yönlerinden kuvvetli ve fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.

Kuvvetli rüzgâr ve fırtınanın etkisiyle yaşanabilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.”

ANKARA OKULLAR TATİL Mİ? (1 Aralık Çarşamba)

Salı günü okulları tatil etmeyen Ankara Valiliği yarın için de eğitime ara verilmesiyle ilgili ise herhangi bir açıklamada bulunmadı.

TIKLAYINIZ>> Valilik açıkladı: Lodos nedeniyle İstanbul’da yüz yüze eğitime yarın ara verildi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir