Bağcılar’da annesinin başını kesen Ali Sayan nereli? Ali Sayan kimdir, kaç yaşında?

Bağcılar'da annesinin kafasını kesip balkondan aşağı atan katil zanlısı Ali Sayan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte katil hakkında dikkat çeken detaylar...

featured

Bağcılar Fevziçakmak Mahallesi’nde akşam saatlerinde yaşanan korkunç cinayet Türkiye’nin gündemine oturdu. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen Ali Sayan isimli şahıs, annesinin başını kesip balkondan aşağı fırlattı. Kan donduran cinayetin ardından katille ilgili detaylar merak konusu oldu. Peki Ali Sayan kimdir, kaç yaşında? Ali Sayan nereli? İşte detaylar…

Türkiye pazar akşamı akılalmaz bir cinayetle sarsıldı. Karanlık imajıyla nam salan Bağcılar ilçesine bağlı Fevziçakmak Mahallesi’nde evlat vahşeti yaşandı.

2005 Sokak’ta meydana gelen olaya göre; uyuşturucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen Ali Sayan isimli şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle annesi H.S.’nin başını kesip camdan aşağıya attı. Bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilirken, katil zanlısı bu kez de evi yakmaya çalıştı. Kapıyı kırıp eve giren özel harekat polisleri, zanlıyı gözaltına aldı.

Çevredeki vatandaşlar olayın dehşetini yaşarken, polis aracına götürülen katile tepkiler yağdı. Sosyal medyada da paylaşılan görüntüler adeta infiale neden oldu.

BAĞCILAR CİNAYET VİDEOSUNA YAYIN YASAĞI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının başvurusu üzerine, korkunç olayın video görüntülerine yayın yasağı getirildi. Ayrıca söz konusu videoyu çeken 3 şüpheli de gözaltına alındı.

ALİ SAYAN NERELİ, KİMDİR?

Pek çok kişi, Bağcılar’da annesinin kafasını kesen ‘Ali Sayan nereli, kimdir?’ diye merak etmeye başladı. İşte katil zanlısı hakkında detaylar…

1996 yılında İstanbul Bakırköy’de dünyaya gelen Ali Sayan, aslen Iğdırlıdır. Iğdır’ın Tuzluca nüfusuna kayıtlıdır.

Şüpheli şahsın kullanmak için uyuşturucu bulundurmak ve uyarıcı madde kullanmak suçundan Küçükçekmece sulh ceza hâkimliğince arandığı ortaya çıktı. İstanbul Valiliğinin açıklamasına göre ise; Sayan’ın daha önce pek çok ruh ve akıl hastalıkları hastanelerinde psikolojik tedavi gördüğü, son olarak 1 ay önce taburcu olduğu belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ise yaptığı açıklamada, “Ali Sayan’ın ruh ve sinir hastalıklarından firari durumda olduğu anlaşılmıştır. Şüpheli şahıs olay yerinde olayı gerçekleştirdiği suç aletleriyle beraber görevlilerimizce yakalanmıştır. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

NOT: Bağcılar cinayeti videosunu yayın ilkelerimiz gereği yayınlayamıyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
4
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir