Cristiano Ronaldo oğlunun ölümüyle sarsıldı! Evlat acısıyla yazdıkları yürekleri dağladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’da forma giyen ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo evlat acısıyla sarsıldı. Biri kız biri erkek olmak üzere ikiz bebek sahibi olmayı bekleyen Portekizli yıldız; yeni doğan oğlunun vefat ettiğini duyurdu. Ronaldo kızının ise sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini belirtti.

featured

Cristiano Ronaldo oğlunun ölüm haberiyle sarsıldı. İlk kez 2010 yılında babalık sevincini yaşayan; 2’si kız, 2’si erkek olmak üzere 4 çocuk sahibi olan Cristiano Ronaldo, 28 Ekim 2021 tarihinde yaptığı açıklamada Arjantinli model Georgina Rodriguez’den ikiz çocuğu olacağını duyurmuştu.

Ancak Ronaldo ve Rodriguez çiftinin ikiz bebeklerinden erkek olanı hayatını kaybetti. Çift, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımda acı haberi şu sözlerle verdi:

RONALDO OĞLU’NA BÖYLE VEDA ETTİ: SEN BİZİM MELEĞİMİZSİN

“Yeni doğan oğlumuzu maalesef kaybettik. Çok üzüntülüyüz. Bu; bir anne ve babanın yaşayabileceği en büyük acı. Kızımızın doğumu, biraz da olsa şu anda bize güç, umut ve mutluluk veriyor. Canım oğlumuz, sen bizim meleğimizsin. Seni her zaman seveceğiz.”

RONALDO’NUN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

İlk evladı Cristiano Ronaldo JR’ı Madrid’de annesiyle beraber büyüten Ronaldo’nun, 2017’de Georgina Rodriguez’den Alana Martina adlı bir kızı oldu. Çiftin aynı yıl taşıyıcı anneden Eva ve Mateo isimli ikiz çocukları dünyaya gelirken, ikiz bebeklerin taşıyıcı annelerinin kimliği ise bir sır olarak kaldı.

2
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir