Domenec Torrent: Sadece 3 Puan Kaybettik

featured

Tecrübeli hoca Fatih Terim ayrılığı sonrası Galatasaray‘da teknik direktörlük görevine getirilen Domenec Torrent çıktığı ilk karşılaşmada puan alamadı.

Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Hatayspor‘a 4-2 mağlup olan Galatasaray‘da İspanyol teknik adam Torrent karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Domenec Torrent’in açıklamaları:

“Sadece 4 gündür buradayız. 3-2 yenik duruma düştüğümüzde beraberlik için hamle yaptık, bu yüzden dördüncü golü yedik. Dördüncü golden sonra 3 puan kaybettiğimizi anladık fakat sadece 3 puan kaybettik. Gelişmemiz gerekiyor. Çok fazla kontratak yedik bugün. Bunların önüne geçmeliyiz. Daha iyi bir performans sergilemiş olsaydık, daha iyi bir sonuca ulaşacaktık. Afrika Kupası’na gitmiş oyuncularımız var, sakatlanan oyuncularımız var. Bunların hepsi, bahane olarak kullanılmaması gereken şeyler. Daha fazla çalışmamız gerekiyor”

“Galatasaray’ın daha önceden maçlarını izlediğimde kafamda belli bir şey oluşmuştu. Fakat ben burada sadece hocayım. Bu transfer işi yönetimle kulüp olarak almamız gereken bir karar” ifadelerinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir