Elon Musk korona aşılarına güveniyor

featured

SpaceX ve Tesla şirketlerinin CEO’su Elon Musk, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Açık olmak gerekirse, genel olarak aşıları ve özellikle Covid-19 aşılarını destekliyorum. Bilim yanılmaz” ifadelerini kullandı. Oysa ki milyarder iş adamı, daha önce verdiği bir röportajda kendisinin ve ailesinin aşı olmayacağını belirtmiş ve tepkilerin odağı haline gelmişti.

Elon Musk, Twitter hesabından yeni tip korona virüse karşı geliştirilen aşılara güvendiğini açıklayarak, “Açık olmak gerekirse, genel olarak aşıları ve özellikle Covid-19 aşılarını destekliyorum. Bilim yanılmazdır. Çok nadir durumlarda, alerjik bir reaksiyon var, ancak bu bir alerji iğnesi ile kolayca çözülebilir” ifadelerini kullandı.

Elon Musk 2020 yılında New York Times muhabiri Kara Swisher ile yapmış olduğu röportajda kendisinin ya da çocuklarının aşı olmayacağını söylemiş ve bu tarihten yaklaşık 2 ay sonra korona virüse yakalanmıştı.

Güney Afrikalı Musk, “Hangi aşıyı tavsiye edersin?” şeklinde gelen bir soruyu ise “Muhtemelen Johnson & Johnson, ancak Biontech ve Moderna da iyidir ” olarak yanıtladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir