Erdoğan’dan muhalefete tepki: Lağım çukuruna, suç örgütlerine bel bağladılar

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan, suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarını gündeme getiren muhalefet partilerini eleştirdi. Erdoğan, “Milletten umudunu kesenler lağım çukuruna, suç örgütlerine bel bağlamış” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Suç örgütü lideri Sedat Peker‘in iddiaları üzerinden hükümete yüklenen muhalefet partilerini eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmara Denizi’ndeki müsilaj (deniz salyası) sorunu ve NATO zirvesi hakkında da önemli mesajlar verdi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

”MİLLETTEN UMUDU KESENLER, SUÇ ÖRGÜTLERİNE BEL BAĞLADILAR”

“Dün CHP Genel Başkanlığı koltuğunda oturan zat çıkmış lağım çukuru iddialarını Meclis kürsüsünden dile getiriyor. İfade edilen iftiraların ve onları ortaya atan mahfilerin peşinden gitmek, ancak kendini oraya layık görenlerin işidir. Milletten umutlarını kesenler, gırtlaklarına kadar iç içe girdikleri terör örgütleri yetmemiş olacak ki, şimdi de suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar.

“ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELE EDEN TEK PARTİYİZ”

Ülkemize, ne şu veya bu dış gücün ne onların piyon olarak kullandığı örgütlerin ne de içeride bu kirli senaryoya gönüllü figüran yazılanların istikamet çizmesine izin verdik. Türkiye’de bugüne kadar tek parti faşizmiyle de vesayet ve darbe heveslileriyle de terör örgütleri ve organize suç şebekeleriyle de göğüs göğse mücadele eden yegane parti biziz.

Bugün dünyada ülkemize uluslararası alanda iftira atan, suç yamamaya çalışan kesimlere baktığımızda, arkalarında üç-dört örgütün bulunduğunu görürüz. Biz terör örgütleriyle, suç örgütleriyle mücadelemizi, sınırlarımıza yönelen tehditleri, egemenliğimizi hedef alan saldırıları, birilerinin yardımıyla değil, milletimizle birlikte göğüsledik ve akamete uğrattık. Türkiye’nin geleceği adına en küçük bir projelerini, programlarını, gayretlerini, hatta hayallerini duymadıklarımızın, örgütler üzerinden tedavüle sokulan senaryoların üzerine balıklama atlamalarının takdirini milletimize bırakıyoruz.

MARMARA DENİZİ’NDEKİ DENİZ SALYASI SORUNU

Nasıl Haliç’te denize girilir, balık tutulur hale getirdiysek, bu müsilajdan da kurtulacağız. Suyun altından ve üstünden alınan numuneler incelenmeye başlandı. Atık tesislerindeki denetimler yoğunlaştırıldı.

Marmara Denizi’nin tamamını Koruma Alanı ilan ederek, atık su arıtma sistemlerimizi en ileri teknolojiye taşıyarak Marmara’yı temizleyeceğiz. Müsilaj meselesine kalıcı çözüm getirme hususundaki yol haritamızı içeren Stratejik Planımızı da üç ay içerisinde inşallah tamamlıyoruz.

NATO ZİRVESİ

Biden, başta olmak üzere liderle görüşmeler gerçekleştireceğiz. İttifak içindeki ülkelerden tek beklentimiz, ülkemizin egemenlik haklarına ve güvenliğine saygı göstermesidir. Muhataplarımıza bu kararlılığımızı ileterek, terörle mücadelede iş birliği teklifimizi tekrarlayacağız”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir