Fenerbahçe’de Erol Bulut dönemi sona erdi

featured

Fenerbahçe’de beklenen ayrılık gerçekleşti. Sarı lacivertli kulüp teknik direktör Erol Bulut ile yollarını ayırdığını kamuoyuna duyurdu.

Sezon başında büyük umutlarla göreve getirilen Erol Bulut’un Fenerbahçe macerası sona erdi. Birçok yıldız oyuncu transferine rağmen bir türlü istikrarı sağlayamayan ve 30 maç sonunda 59 puan toplayıp ligde Beşiktaş ve Galatasaray’ın arkasında 3’üncü sırada bulunan Fenerbahçe’de eleştiri okları uzun süredir genç hocanın üzerindeydi. Ayrıca takımın sportif direktörü Emre Belözoğlu’nun futbolcular üzerindeki etkisinin daha fazla olduğu söylentileri, camiadaki huzursuzluğu artırmıştı.

Erol Bulut’un Fenerbahçe karnesi

Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe deplasmanda oynadığı 15 maçta topladığı 36 puanla ligin en başarılı takımı konumunda bulunuyor. Sarı lacivertliler bu karşılaşmalarda 11 galibiyet alırken, 3 kez berabere kalıp 1 kez de sahadan mağlup ayrıldı. 31 gol atmayı başaran Fenerbahçe, kalesinde ise 12 gol gördü.

İç sahada ise tam tersi bir karneye sahip olan Erol Bulut’un Fenerbahçe’si; oynanan 15 maçta 7 kez galip gelip 6 kez ise sahadan mağlup ayrıldı. 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Bu maçlarda 23 gol atan sarı lacivertliler, kalesindeki 19 gole engel olamadı ve iç saha tablosunda 23 puanla 9’uncu sırada yer aldı. İç sahada 2 derbiye çıkan Fenerbahçe; Beşiktaş’a 4-3, Galatasaray’a ise 1-0 kaybetmişti.

Takımın başına Emre Belözoğlu getirildi

Öte yandan sezonun geri kalanında takımı Emre Belözoğlu çalıştıracak. Yeni sezonda ise takımın başına yabancı bir hoca getirilecek.

Kulüpten yapılan resmi açıklama şöyle:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir