“Fenerbahçe’yi buradan çıkaracak olan bizleriz”

featured

Süper Lig’in 20. haftasında sahasında Adana Demirspor’a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe‘de sular durulmuyor.

Ligde ve Avrupa da alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını Sarı Lacivertli ekipte kötü gidişat durmuyor.

Başkan Ali Koç ve Yönetim Kurulu üyeleri bugün Samandıra Can Bartu Tesislerine gerçekleştirdikleri ziyarette futbolcular ile bir araya geldi.

Fenerbahçe’nin kötü gidişatına dair görüş alışverişinde bulundukları ve oyunculara uyarılarda bulunduğu belirtildi.

Başkan Ali Koç, futbolcular ve teknik ekip ile yapmış olduğu konuşmada; “Bu olumsuz duruma birlikte geldik, Fenerbahçe’yi buradan çıkaracak olan bizleriz. Bireysel olarak hepiniz üst düzey oyuncularsınız ancak ne yazık ki takım olamadık. Kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Eğer buradaysanız vazgeçme, bırakma, boş verme lüksünüz yok! Eğer vazgeçen varsa hemen söylesin yollarımızı ayıralım. Burada olmak, bu formayı taşımak istiyorsanız gereken sorumluluğu alıp durumun ciddiyetinin farkında olduğunuzu gösterin,” şeklinde belirtildi.

Süper Ligin tamamlanmasına 4 aylık bir süre kaldığını sözlerine ekleyen Başkan Ali Koç, bu süreçte ayağa kalkıp, Fenerbahçe için gerekli mücadeleyi gösterip, ligi en iyi şekilde tamamlamalarını, Türkiye Kupası’nda sonuna dek, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde de gidebilecekleri en iyi yere gitmeleri gerektiğini ifade ettiği.

Sarı Lacivertli takımının, genç ve gelecek vaad eden futbolcuların yanı sıra büyük takımlarda oynamış tecrübeli oyunculardan oluştuğunu söyleyen Başkan Koç, herkesin birbirine destek vermesi ve bu takımı ayağa kaldırması talimatı verdiği belirtildi.

Sözlerini; “Bu süreçte taraftarlarımızı kırdık, üzdük ve onların bizlere olan desteklerinde azalma yaşıyoruz. Her şeyin farkındayız. Ancak takımımız için hepimiz sorumluluğu üstlenip tüm bu zorlukları da birlikte aşacağız.” şeklinde tamamlayan Ali Koç, Samandıra ziyaretini futbolcularla bire bir görüşmelerle bitirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir