Floyd Mayweather Logan Paul boks maçı canlı izle | Şifresiz s sport plus izle

featured

ABD’li Boksör Floyd Mayweather, 24 milyon takipçisi, 5.8 milyarlık izlenme rakamlarıyla rekortmen Youtuber Logan Paul ile Hard Rock Stadyumu’nda karşılaşacak. Peki Floyd Mayweather Logan Paul maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı izlenir? Floyd Mayweather Logan Paul boks maçı canlı izlemek isteyenler şifresiz linki haberimizde bulabilir…

Son yıllarda dövüş sporlarında giderek yaygınlaşan sosyal medya fenomenlerinin profesyonel boksörlerle karşılaştığı maçlara bir yenisi daha ekleniyor. Tüm zamanların en iyi boksörlerinden biri olarak görülen, kariyeri boyunca çıktığı her maçı kazanan, boksta tüm zamanların en çok kazanan dövüşçüsü sayılan ve 4 farklı sıklette 15 dünya şampiyonluğunu elinde bulunduran “Money” lakaplı Floyd Mayweather, Vine uygulamasıyla üne kavuşan Amerikalı fenomen ve boksör Logan Paul ile ringe çıkacak. 6 Haziran’ı 7 Haziran’a bağlayan gece TSI 03:00’te Miami Hard Rock Stadyumu’nda başlayacak olan bu ilginç mücadele, dünyada da bu yılın en çok izlenecek dövüş gecelerinden biri olması bekleniyor.

Floyd Mayweather yeniden ringde!

Profesyonel boks kariyerinde çıktığı 50 maçın 50’sini de kazanan Mayweather, 560 milyon Dolarlık servetiyle boks dünyasının en zengin ismi olarak kabul ediliyor. Serveti nedeniyle “Money” lakabı ile bilinen yenilgisiz şampiyon, son profesyonel boks maçında “Notorious” lakaplı Conor McGregor ile karşı karşıya gelmiş ve sansasyonel olayları gündemden düşmeyen McGregor’u teknik nakavt ile yenmişti. Son maçıyla unvanını korumaya devam eden yenilgisiz şampiyon şimdi yumruklarını genç YouTuber Logan Paul’a karşı konuşturacak. 

Sosyal Medya’dan Ringlere! 

Bir zamanların sevilen sosyal medya platformu olan Vine uygulaması ile ün kazanan Logan Paul, Vine’ın ardından YouTube’a geçerek platformun en çok izlenen isimlerinden biri oldu. YouTube’da 24 milyona yakın abonesi olan, içerikleri de 5.8 milyara yakın izlenmeye ulaşan ünlü fenomen ilk kez bir sosyal medya çalışması için 2018 yılında ringe çıktı. “YouTube tarihinin en büyük olayı” olarak kabul edilen gösteri maçında kendisi gibi ünlü bir YouTuber olan KSI ile karşı karşıya gelen Paul, 2019 yılında ikinci kez kozlarını paylaşsa da maçın galibi KSI oldu. İki maçtan da yenilgiyle ayrılan Paul 2017 Japonya’yı ziyareti sırasında kendini asarak intihar etmiş bir adamın cesedini çektiği ve kanalında yayınladığı için gündemde kalmış ve okların hedefi olmuştu.

Floyd Mayweather vs Logan Paul maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Boks dünyasının 44 yaşındaki usta ismi Mayweather ile 26 yaşındaki genç boksör Paul meydan okuma için Hard Rock Stadyumu’nda basın karşısına çıktı. Maç öncesi basın açıklamalarında bulunan ikili toplantı sonrasında gergin anlar yaşadı. Paul’un kardeşi Jake Paul Mayweather’ın şapkasını kafasından alıp kaçmak isteyince ikili arasında ufak bir arbede yaşandı. Basında geniş yer bulan görüntüler maça dönük ilk ateşi fitilledi.

Floyd Mayweather vs Logan Paul arasındaki bu müthiş mücadele 7 Haziran gecesi TSI 03.00’te S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak.

Ancak S Sports Plus üyelik gerektirdiği için aşağıdaki link üzerinden şifresiz olarak bu dev maçı canlı izleyebilirsiniz. (NOT: YAYIN MAALESEF TÜRKÇE DEĞİL İNGİLİZCEDİR. VPN OLMADAN BAĞLANTI AÇILMIYOR)

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 18 Kasım 2021, 18:59

    Eres un figura… Gracias, Un saludo

    Cevapla