Galatasaray, Marcao ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

featured

Galatasaray, gelecek sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Marcao ile anlaşmaya vararak 3 yıllık yeni kontrat imzalandığını duyurdu. Yeni sözleşme ile maaşına da zam yapılan Brezilyalı defans oyuncusu Marcao, Galatasaray’da olmaktan çok mutlu duyduğunu ifade etti.

Galatasaray kulübünden KAP’a bildirilen açıklama şöyle oldu:

‘’Profesyonel Futbolcumuz Marcos Do Nascimento Teixeira ile sözleşmesinin 2022-2023 ve 2023-2024 sezonları sonuna kadar aşağıdaki şartlarda uzatılması konusunda anlaşmaya varılmıştır.

2022-2023 sezonu için net 1.300.000 Euro sabit transfer ücreti

2023-2024 sezonu için net 1.400.000 Euro sabit transfer ücreti

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Brezilyalı futbolcu Marcao ise imza töreninden sonra açıklama yaparak, “İnanılmaz mutluyum. Galatasaray’da sevgiyi ve birçok şeyi öğrendik. Bugün mutluluktan başka bir şey hissetmiyorum. Galatasaray formasını giydiğim ilk andan beri hedefim maksimum katkıyı sağlayabilmek. Yapılan fedakarlıklar, mücadeleler…” şeklinde konuştuktan sonra çok konuşulan penaltı noktasını temizlediği pozisyon için ise “Penaltıdan sonra orada inanılmaz çamur olduğunu ve öyle kalırsa Mustafa’nın penaltıyı kaçırabileceğini gördüm. Kazanma içgüdüsüyle Mustafa’nın işini kolaylaştırmak için öyle yaptık” ifadelerini kullandı.

Marcao, Fatih Terim için de övgüde bulunarak, “Fatih Terim’i bir hoca değil, bir baba gibi görüyorum. Galatasaray’a gelmek kolay değil. Riskli bir mevkide oynamak kolay değil. Beni keşfeden beni bugünlere getiren Fatih Hoca’dır. Ona buradan teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir