Kadıköy metroda saldırıya uğrayan Senanur Damgacı konuştu: Annem ve ben şanslıydık

Kadıköy metrosunda bıçaklı saldırıya uğrayarak tehditlere maruz kalan Senanur Damgacı, yaşadığı dehşet anlarını anlattı ve metro güvenliğinin olaya müdahale etmediğini dile getirdi.

featured

Dün akşam Kadıköy-Tavşantepe metrosunda E.Y. isimli şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Senanur Damgacı ve annesi Nilgün Damgacı yaşadıklarını dehşeti anlattı. Senanur Damgacı, saldırganın önce başka bir kadına sözlü olarak sataştığını, ardından kendilerinin duruma müdahale etmesiyle saldırganın kendilerine bıçak çektiğini söyledi.

Saldırıyı gerçekleştiren E.Y. isimli şüphelinin gece saatlerinde yaşadığı evde polis ekiplerince yakalandığı ve uyuşturucu madde ticareti, uyuşturucu madde bulundurma, kasten yaralama, kişi hürriyetinden yoksun kılma, tehdit, hakaret, mala zarar verme gibi suçlardan toplam 20 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Senanur Damgacı: Bıçak çıkartarak üzerimize yürüdü

Kadıköy metrosunda annesiyle birlikte bıçaklı saldırıya uğrayan Senanur Damgacı yaşadığı olayla ilgili olarak şunları ifade etti:

“Metroda bir kadın cilt rahatsızlığı nedeniyle maskesini biraz aşağı indirme zorunda kaldı. Saldırgan şahıs, kadına hakaret ederek söylenmeye başladı. Karşısındaki kadın cevap vermedikçe adam daha fazla üzerine gitmeye başladı. Biz de saldırgan kişiye kadının üzerine gitmemesi konusunda uyardık. Sonrasında olay bize döndü. Bıçak çıkartarak üzerimize yürüdü. Metrodaki vatandaşlar araya girmeye çalıştı. Ama saldırgan durmak bilmedi. Ayrıca vatandaşlar araya girmeye çalışırken metronun güvenlik birimleri konuya müdahale etmedi. Biz onlardan da şikayetçiyiz” diye konuştu.

Kadıköy Tavşantepe Metrosunda Bıçaklı Saldırgan Kadına Saldırdı >> VİDEO İZLE

Senanur Damgacı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda ise şu açıklamayı yaptı:

“Türkiye’de insanlar ekmek bıçağıyla metroya binebiliyor. Kadınlara bıçak çekebiliyor. Ölen bir kadının hakkını kimse vermediğinden ve adaletin sağlanmamasından dolayı artık bütün psikopatlar elini kolunu sallayarak metroda olay çıkarabiliyor. Annem ve ben şanslıydık sadece.. yanımda korumaya çalıştığım kadınlar sadece şanslıydı.. megafondan “adamın elinde bıçak var, polis güvenlik çağırın !” dediğimde kimse cevap vermedi ve biz şansımıza kurtulduk.. adalet aramaya korkuyoruz metroya binmekten de öyle.. artık birileri bişeyler yapsın bu cinayetler, tehtitler tenhada değil ulu orta işlenmeye başladı. Adalet istiyoruz!”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir