Kokain videosu sızan AK Parti’li Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alındı

featured

AK Parti’de görev yapan Kürşat Ayvatoğlu isimli bir şahsın lüks arabada kokain çekerken kaydedilen görüntüleri sosyal medyada gündeme oturdu. Partiyle ilişiği kesilen Ayvatoğlu, emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Twitter’daki “AkpCocuklari” adlı bir kullanıcı, Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın özel kalemi-danışmanı olduğunu iddia ettiği Kürşat Ayvatoğlu isimli bir kişinin uyuşturucu kullanırken çekilen görüntülerini paylaştı. Emniyet Kürşat Ayvatoğlu’nun gözaltına alındığını açıkladı ancak şahsın A Parti’yle olan ilişkisi tartışma yarattı.

AK Parti’li Hamza Dağ’dan özel kalem iddiasına yalanlama

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kürşat Ayvatoğlu’nun özel kalem müdürü olduğu yönündeki iddiayı kesin dille yalanladı. Dağ, Twitter hesabındaki açıklamasında şöyle dedi:

“Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir. Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi feshedilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız. 

Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele en hassas olduğumuz konulardan biridir. Bu konudaki mücadeleyi siyasi ayrım gözetmeksizin hepimiz birlikte yapmalıyız. Tüm gençlerimizi bu illetten kurtarmaya var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz.”

Foto: Hamza Dağ (ortada), Kürşat Ayvatoğlu (sağda)

Hamza Dağ telefonunu bile emanet etmiş!

Hamza Dağ, Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili iddiaları yalanladı ancak dün AKP Genel Merkezi’nde telefonunu bu şahsa emanet ettiği görüntüler ortaya çıktı.

Kürşat Ayvatoğlu kimdir?

“AkpCocuklari” hesabının iddiasına göre; bir dönem AK Parti’nin Kastamonu teşkilatında grafiker olarak çalışan Ayvatoğlu, Belediye Başkanı Tahsin Babaş döneminde Kastamonu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü görevine layık görüldü. Daha sonra Ankara’ya giden ve AK Parti Genel Merkezi’nde büro memurluğu görevi verilen bu şahsın birçok ultra lüks otomobil sahibi olduğu, lüks tatil merkezlerinde keyif sürdüğüyle ilgili görüntüler de paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir