Lider Beşiktaş Alanyaspor’u farklı geçti

featured

Süper Lig’in 33’üncü haftasında lider Beşiktaş Aytemiz Alanyaspor’u konuk etti. Siyah beyazlılar Cenk Tosun, Ghezzal ve N’Koudou’nun golleriyle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Geçen haftaki Kasımpaşa mağlubiyetiyle zirve yarışında yara alan Beşiktaş, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Aytemiz Alanyaspor maçını rahat kazandı. Maçın 11’inci dakikasında Cenk Tosun’un golüyle öne geçen siyah beyazlılar, soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıda da ataklarını sürdüren Kara Kartal, 58’inci dakikada Ghezzal’ın golüyle farkı 2’ye çıkardı. Mücadelenin 85’inci dakikada sahneye bu kez Kevin N’Koudou çıktı ve skoru 3-0’a getirdi. 3 golün asisti de kaptan Atiba’dan geldi.

Alanyaspor’un 89’uncu dakikada Efkan’la bulduğu gol, pozisyonda faul olduğu gerekçesiyle VAR’dan iptal edildi. Maçta başka gol olmayınca Beşiktaş sahadan 3-0 galip ayrıldı ve puanını 67’ye yükselterek liderliğini sürdürdü. Alanyaspor ise 49 puanla 5’inci sırada kaldı.

Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarından “Satılmış Alanyaspor” tepkisi

Öte yandan Alanyaspor’un Babacar ile kaçırdığı gol pozisyonu ve Ghezzal’ın attığı golde kaleci Marafona’nın topa elini uzatmaması sosyal medyada Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarların tepkisine yol açtı. Twitter’da açılan #SatılmışAlanyaspor etiketi kısa sürede gündemin ilk sırasına yerleşti.

Beşiktaş 3-0 Alanyaspor Maç Özeti izle (Tıklayınız)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir