Murat Sancak: Berat Albayrak evime gelmedi, Suriye’de ticaretim olmadı

featured

BMC Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sancak, organize suç örgütü lideri Sedat Peker‘in 8. videodaki iddialarına ilişkin olarak açıklamada bulundu. Sancak, Berat Albayrak‘ın kendi evinde kaldığı iddiasına “Berat Albayrak evime hiçbir zaman gelmedi” şeklinde cevap verdi. Suriye ile ticaret konusuna da değinen Murat Sancak, “Suriye’de bir kibrit çöpü ticaretim olmadı” dedi.

İş adamı Ethem Sancak’ın yeğeni Murat Sancak Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“1.Berat Albayrak’ın saklanmaya ihtiyaç duyacak bir durumu yok. Ayrıca o kişinin tabiriyle telefon sinyalinden bakılabilir. Evime hiçbir zaman gelmedi, gelse başımın üstünde yeri var, ağırlamaktan şeref duyarım.

2.O şahsın yine kendi hassasiyetiyle cevap veriyorum, Suriye’de bir kibrit çöpü ticaretim olmadı ve 2 kız çocuğumun boğazından öyle olmayan bir ticaretten bir damla su bile girmedi, Allah’a çok şükür.

Hiç bir şey gizli kalmaz, doğruysa ortaya çıkar bir düşünün yalansa o zaman ne diyeceksiniz? Adama haksızlık ettik diyeceksiniz. Peki ben hakkımı helal ede miyim? O zaman geldiğinde yine burdan yazarım. ortaya atılan bir iddianın doğru olmayabileceğini hesaba katın” ifadesini kullandı. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir