Orduspor’un taraftar grubu kendi takımını kurdu

Orduspor'un taraftar grubu Fidangör, tamamının tribünlerden oluşturduğu futbolcularla yeşil sahalara adım attı. Ordu 2. Amatör Lig'de mücadeleye başlayan takım, ilk resmi müsabakasına 10 Mart Pazar günü çıkacak. Türkiye'de daha önce örneği olmayan bu girişime, Ordulu sporseverler şimdiden büyük ilgi gösterdi.

featured

Ordu’da yılan hikayesine dönen ve taraftarları ikiye bölen futbola bu kez taraftarlar el attı. Orduspor’un, Süper Lig’den Amatör Lig’e kadar yanında olan Fidangör Taraftar Grubu, kendi takımını kurdu. 

Renklerini Orduspor’dan alan mor-beyazlı ekip, Ordu 2. Amatör Lig’e katılım hakkını elde etti. Antrenmanlarını Karşıyaka’da yapan Fidangör Spor Kulübü, ilk resmi karşılaşmasına 10 Mart Pazar günü Yasonspor maçı ile start verecek. 

AMATÖR LİG, PROFESYONEL YÖNETİM! 

Ordu 2. Amatör Lig’e ‘şampiyonluk’ parolasıyla çıkan Fidangör Spor Kulübü’nün logosunda, Orduspor’un da simgesi olan mor menekşe bulunuyor. 

Türkiye'de bir ilk! Taraftar grubu tribünden sahaya indi - 1. Resim

İnternet sitesinden, sosyal medya yönetimine kadar Süper Lig takımlarını bile kıskandıran yönetim anlaşı ile mücadelesine başlayan takım, ilk sponsorluk anlaşmalarını da imzaladı. 

Profesyonel görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken kulüp, alt yapıya da önem verdiğini gösterdi. 7 yaş ve 11 yaş grubu ile iki kategoride geleceğin futbolcularını yetiştirmek için yola çıkan takımın başında ise Ordu kamuoyunun yakından tanıdığı teknik direktör Mustafa Hekim bulunuyor.

Türkiye'de bir ilk! Taraftar grubu tribünden sahaya indi - 2. Resim

“YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAYA BAŞLADIK”

Sezon başı hazırlıklarını eksiksiz olarak tamamladıklarını söyleyen teknik direktör Mustafa Hekim, “Gerçekten heyecan verici bir süreç. Fidangör Spor Kulübü, büyük bir potansiyele ve harika bir taraftar kitlesine sahip. Burada olmak benim için büyük bir onur ve sorumluluk. Takımın başına geçer geçmez, sezonun zorluklarına hazır bir şekilde girmek için yoğun bir şekilde çalışmaya başladık.” dedi. 

Türkiye'de bir ilk! Taraftar grubu tribünden sahaya indi - 3. Resim

“ŞAMPİYONLUK İNANCIMIZ TAM”

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla çıktıklarını belirten Hekim, “Hedefimiz, her zaman olduğu gibi, en iyi sonuçları almak ve ligde üst sıralarda yer almak. Bu sezon, takım olarak kendimizi geliştirmek ve mümkün olan en yüksek performansı sergilemek istiyoruz. Oyuncularımın her biri büyük bir potansiyele sahip ve sorumluluk bilincindeler. Oyuncularımızın ve benim şampiyonluk inancımız tam. Mor-beyaz renkleri iyi güzel temsil edeceği ve sonuna kadar mücadele edeceğiz.” diye konuştu.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir