Teknopark İstanbul Cup’ta Kupa Sevinci

featured

Teknopark İstanbul Cup tenis turnuvasında kazananlar belli oldu. Turnuvanın + 18 tek erkekler kategorisinde birinci Yiğit Güney oldu. Yarışmacılara kupalarını Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu verdi.

Teknopark İstanbul, markasıyla beraber anılacak sportif organizasyonlara imza atmaya başladı. Bu amaçla düzenlenen ilk organizasyon olan Teknopark İstanbul Cup tenis turnuvasında +18 tek erkekler kategorisinde birinciliği Yiğit Güney aldı. Teknopark İstanbul tesislerinde oynanan final karşılaşmasından sonra düzenlenen kupa töreninde yarışmacılara kupalarını Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu verdi. Organizasyon, Türkiye Tenis Federasyonu ve Teknosports organizasyonu ile gerçekleştirildi.

Sportif faaliyetler desteklenecek

Teknopark İstanbul Cup kupa töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin teknoloji geliştirme kapasitesine katkıda bulunan en önemli teknoparklardan biri olarak tanındıklarını hatırlatan Genel Müdür Bilal Topçu, Teknopark İstanbul markasının, bundan sonra sportif organizasyonlarla da anılacağını söyledi. Topçu, Teknopark İstanbul Cup’ın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederken, kupa kazanan ve yarışmaya katılan tüm sporcuları kutladı.

Sportif faaliyetler desteklenecek

Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütçü ve Pendik Gençlik Spor Müdürü Mustafa Burak Sinopluoğlu’nun da bulunduğu Teknopark İstanbul Cup kupa törenine, sponsor markaların temsilcileri ile çok sayıda sporsever katıldı.

Sportif faaliyetleri desteklemeyi sürdürecek olan Teknopark İstanbul’un önümüzdeki günlerde katılacağı ilk etkinlik Dragon Festivali olacak. Haziran ayında yapılacak Dragon Festivali’nde Teknopark İstanbul çalışanlarından oluşan Kürek Takımı’yla sahada yerini alacak.

Teknopark İstanbul Cup tenis turnuvasında faklı yaş kategorisindeki diğer kazananları:

Kadın 45+ TEK

  1. Ezgi Hançer
  2. Hülya Aydoğdu

Erkek ve Bayan 35+ ÇİFT

  1. S. Yöngel – D. Demir
  2. A. Kadıoğlu – N. Sümer

Erkek 18+ TEK

  1. Yiğit Günay
  2. Hamza Akpınar

Erkek 18+ ÇİFT

  1. A. Aygün – C. Özler
  2. M. Z. Dal – S. Zorba

Kadın 18+ ÇİFT

  1. B. Yıldırım – Ç. Yalçın
  2. P. Tuncer – P. Bıyıklıoğlu

Yeni Başlayan Erkek TEK

  1. Ali Mert Doğan
  2. Akif Gündüz

Yeni Başlayan Kadın TEK

  1. Kaoutar Ayata
  2. Gülşah Gugul

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir