Bakan Fahrettin Koca: Türkiye’de 134 kişide Delta varyantı görüldü

featured

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AKP’li milletvekilleri ve Merkez Karar Yönetim Kurulu üyelerini bilgilendirdiği toplantıda milletvekillerine Covid-19 Delta varyantının Türkiye’de 134 kişide görüldüğünü söyledi.

Fahrettin Koca, AKP’li milletvekilleri ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerini, sağlık politikaları, aşılamada gelinen nokta, TURKOVAC aşısı ve normalleşme süreci hakkında bilgilendirdi.

DHA’nın aktardığı habere göre, ​Bakan Fahrettin Koca, AKP Genel Merkezi’nde AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım başkanlığında düzenlenen toplantıda milletvekillerini ve partinin MKYK üyelerini bilgilendirdi.

Fahrettin Koca, sağlık politikaları, 1 Temmuz itibarıyla başlayacak normalleşme süreci, dün AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini duyurduğu ve Faz-3 aşamasına geçilen TURKOVAC aşısına ilişkin çalışmalar hakkında milletvekillerine bilgi verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dünyada etkili olmaya başlayan ve Türkiye’de de görülen delta varyantını milletvekillerine anlattı. Koca, milletvekillerine Delta varyantının Türkiye’de 134 kişide görüldüğünü söyledi.

Basına kapalı olarak yaklaşık 3,5 saat sürerken, toplantının ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir