BEŞİKTAŞ MAÇI NEDEN ERTELENDİ? Beşiktaş maçı iptal mi? Beşiktaş maçı ertelendi mi, ne zaman oynanacak?

featured

‘Beşiktaş maçı neden ertelendi?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında oynanacak Beşiktaş-Antalyaspor maçı için erteleme kararı çıktı. TFF’den yapılan açıklamada mücadelenin ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı. Peki Beşiktaş maçı neden ertelendi? Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman oynanacak? İşte ayrıntılar…

Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’e verilecek 40 günlük ara öncesi 14. hafta mücadelesinde Beşiktaş bu akşam sahasında Antalyaspor’u konuk edecekti. Ancak saat 20.00’de başlaması planlanan karşılaşmanın ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

Alınan bu kararın ardından pek çok futbolsever Beşiktaş maçı neden ertelendi diye merak etmeye başladı. Karşılaşmanın ertelenme sebebi TFF tarafından duyuruldu.

Beşiktaş maçı neden ertelendi?

BEŞİKTAŞ MAÇI NEDEN ERTELENDİ?

Beşiktaş maçı, bugün saat 16.20 sıralarında İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama nedeniyle ertelendi. Terör saldırısı olduğu düşünülen patlama nedeniyle çok sayıda ölü ve yaralı vatandaşın olduğu bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya ziyareti öncesi havalimanında yaptığı açıklamada, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan aldığı bilgilere göre; 4’ü olay yerinde, 2’si hastanede olmak üzere 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 53 vatandaşın da yaralandığını bildirdi. Erdoğan, patlamaya neden olan bomba düzeneğinin bir kadın şüpheli tarafından bırakıldığını da doğrulayarak şöyle konuştu:

“Kesin olarak bu terördür dersek belki yanlış olur ama ilk gelişmeler, valimin bize aktardığı ilk bilgi burada bir terör kokusu var. Şu an itibarıyla ilk tespitler oradaki kaçışmalar vesaire falan, bir kadının bu işte rol oynadığı noktasında.”

TFF’DEN ERTELEME AÇIKLAMASI

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan erteleme açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Vodafone Park’ta bu akşam saat 20.00’de oynanması gereken Beşiktaş – Fraport TAV Antalyaspor karşılaşması ileri bir tarihe ertelemiştir.

Milletimizi büyük bir üzüntüye boğan bu acı olay sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir