En Hamarat Benim Onur kimdir? Onur Ayaz kaç yaşında, nereli?

En Hamarat Benim programının bu haftaki yarışmacılarından Onur Ayaz, iddialı sözleriyle ilk günden dikkatleri üzerine çekti. Peki En Hamarat Onur kimdir? Onur Ayaz kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

featured

En Hamarat Benim programının bu haftaki yarışmacılarından Onur Ayaz, haftanın ilk gününden yaptığı iddialı açıklamalarda ön plana çıkan isimlerden biri oldu. 15 bin liralık büyük ödül konusunda kendisini favori gören yarışmacı izleyiciler tarafından da merak edildi. Peki En Hamarat Benim Onur Ayaz kimdir? Onur Ayaz kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar…

Birbirinden eğlenceli ve becerikli 5 yarışmacı, önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini yapıyor. Evler temizlendikten sonra ise mutfakta hünerlerini sergiliyor. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar ayrıca çay saati için de birbirinden nefis yiyecekler hazırlıyor, sofralar kuruyor. Haftanın finalinde ise en yüksek puanı alan yarışmacı, 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Fox TV‘de her hafta içi saat 13.00’te yayınlanan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim’in bu haftaki yarışmacıları; Güllü Kamuray, Necla İdikurt, Kamilla İnnal, Onur Ayaz ve Zeynep Merve Lal oldu.

(Soldan sağa; Zeynep, Necla, Güllü, Kadir, Kamilla, Onur)

EN HAMARAT BENİM GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim’de geçen hafta 15 bin TL’lik büyük ödülü Feyize Yaslı kazandı.

EN HAMARAT BENİM ONUR AYAZ KİMDİR?

En Hamarat Benim yarışmacısı Onur Ayaz 25 yaşında, aslen Mersinlidir. Felsefe Öğretmeni olan yarışmacı aynı zamanda da aşçılık yapıyor. En Hamarat Benim Onur Ayaz yarışmadaki iddiasını şu sözlerle dile getiriyor:

“Temizlik, bence her insanda olması gereken bir şey. Temiz ev aynı bir beyaz sabun gibi kokmalı. Kötü kokulu olan bir yemeği, kötü kokulu olan bir evi asla beğenemem. Şu anda bir restoranda aşçı olarak çalışıyorum. Kendimi bildim bileli, boyum tezgaha yetiştiğinden beri yemek yapıyorum. O yüzden farklı lezzetler, farklı tatlar denemeyi çok seviyorum. Benim yemeklerimle bu hafta herkes tıka basa doyacak.”

En Hamarat Benim Onur Ayaz’ın instagram hesabından yaptığı paylaşım…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir