‘En iyisi’ Paris Saint-Germain Academy Turkey

Magazin, sanat, spor ve iş dünyasını bir araya getiren Kristal Çam Ödülleri, sahiplerini buldu. “Yılın En İyileri” jüri tarafından kapalı oylama usulü ile belirlenirken, “Yılın en iyi futbol akademisi” ödülüne Paris Saint-Germain Academy Turkey layık görüldü.

featured

Profilo Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye, Paris Saint-Germain Academy Kurucusu Nihat Uğurlu, İletişim Direktörü Anıl Budak ile birlikte katıldı. Ödülü aldıktan açıklamalarda bulunan Uğurlu, “Ülke futbolu için önemli ve büyük yatırımlar yapıyoruz. Çünkü futbolu seviyoruz ve kazandığımız yine futbola yatırıyoruz. Yerli bir Türk firmayız. Güven sağlıyoruz, eğitimde ve insan sağlığına uygun antrenman programları uyguluyoruz. Türkiye’de potansiyeline inandığımız çocuklara yatırım yapıyoruz. Futbol altyapılarını kurumsallaştırmanın peşindeyiz. Paris Saint-Germain Academy Turkey çatısı altında eğitim alan sporculara yarışmacı kimliği oluşturmak için Türkiye Futbol Federasyonu liglerine sokuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Paris Saint-Germain Academy Turkey’in yakın gelecekteki hedefleri hakkında da ipuçları veren Uğurlu, 50 şehir ve 70 lokasyon ile 20.000 sporcu hedefiyle ilerlediklerini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir