Estetik kliniğinde taciz skandalı: Evli doktor hakkında korkunç iddialar

İstanbul Levent’te hizmet veren ünlü bir estetik kliniğindeki taciz iddiaları kan dondurdu. Klinikte estetik cerrahı olan S.A.’nın hem çalışanları hem de hastaları taciz ettiği öne sürülürken, yasak aşk yaşadığı klinik sahibiyle birlikte tehdit ettiği eşinden de boşandığı belirtildi.

featured

Ünlü bir estetik kliniğinde taciz skandalı yaşandığı iddiası, sağlık sektörünün gündemine bomba gibi düştü. 2019 yılından bu yana faaliyet gösteren bir estetik kliniğinde estetik cerrahı olarak görev yapmakta olan S.A.’nın adı taciz ve tehdit iddialarına karıştı.

Eşini psikolojik baskılarla anlaşmalı boşanmaya zorladığı öne sürülen S.A.’nın kendisi gibi evli ve 2 çocuklu klinik işletmecisi olan G.A. ile yasak aşk yaşadığı, G.A.’nın fotoğrafını cebinden düşürmesiyle ortaya çıktı.

3 çocuk babası S.A.’nın evli olmasına yıllarca G.A. ile yasak aşk yaşamaya devam ettiği, hatta onun üzerinden güzellik merkezi açtığı, G.A. ve kardeşi üzerinden para aktararak gelirini gizlediği öne sürülüyor.

ÇALIŞANLARA VE HASTALARA CİNSEL TACİZ!

Estetik cerrahı S.A. hakkındaki vahim iddiaların başında, hastalarına ve klinik çalışanlarına yönelik cinsel taciz ve yolladığı cinsel içerikli mesajlar var. S.A.’nın sözlü tacizlerine dayanamayan bir klinik çalışanının istifa ettiği belirtilirken, bir hasta ile de taciz ve hakaret dolu mesajlaşmaları ortaya çıktı.

Estetik kliniğinde taciz iddiası ses getirdi.

Söz konusu mesajlaşmalarda tacize uğrayan kadının da S.A. hakkında şikayetçi olup dava açtığı öğrenildi.

ESKİ EŞTEN TEHDİT İDDİASI

Boşandığı S.A. hakkındaki skandallarla yüzleşen 3 çocuk annesi eski eş ise, yaşadıkları nedeniyle hem maddi hem manevi sıkıntılarla boğuşmaya devam ediyor. Eski eşi S.A. ve yasak aşkı tarafından tehdit edildiğini savunan davacı kadın, S.A.’nın gelirini saklayarak nafakadan kaçtığını öne sürüyor.

FETÖ’DEN İHRAÇ EDİLMİŞ!

Öte yandan adı korkunç iddialara karışan estetik cerrahı S.A. hakkında Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle soruşturma başlatıldığı, FETÖ’nün finans ayağı Bank Asya’ya 2014’ten 2016’daki hain darbe girişimine kadar düzenli olarak para yatırdığı, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Yardımcı Doçent olarak görev yaparken söz konusu soruşturma kapsamında 679 sayılı KHK ile görevinden ihraç edildiği ortaya çıktı.

FETÖ ile iltisaklı olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edilen S.A. hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirildiği de öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir