Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu’nun talipleri artıyor

featured

Galatasaray’ın genç yıldız adayı Kerem Aktürkoğlu parlamaya devam ediyor. Bu sezon Galatasaray forması altında 4 gol, 3 asistlik performansı ile tam 7 gole katkı sağlayan Kerem Aktürkoğlu, bu rakamlarla birlikte Lyon, Nantes, Bordeaux ve Wolfsburg’un da radarına girdi. Oyuncuyu bırakmak istemeyen Galatasaray’ın hedefi ise yeni sözleşme imzalayarak, ileride olabilecek transfer görüşmelerinden de daha yüksek bir bonservis bedeli elde edilmek isteniyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde Lokomotiv Moskova’yı 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray’ın galibiyet golünü atan Kerem Aktürkoğlu, hem sarı kırmızılılara değer kattı hem de kendi değerini katladı.

Tam 1.5 yıl önce scout ekibinin önerisi ve teknik direktör Fatih Terim’in talebi ile alınan 23 yaşındaki futbolcu değerini şimdiden 30 kat artırdı. Galatasaray’a transfer olduğunda 200 bin Euro değer biçilen Kerem Aktürkoğlu’nun piyasa değeri 6 milyon Euro’ya yükseldi.

Fransızlar ve Almanlar takipte

Fatih Terim’in rehberliğinde her geçen gün kendisini geliştiren Kerem Aktürkoğlu, Fransız ve Alman kulüplerinin de dikkatini çekti. Takıma bedelsiz olarak kazandırılan Kerem’i yakından takip eden kulüpler arasında Lyon, Nantes, Bordeaux ve Wolfsburg dikkat çekse de 23 yaşındaki oyuncu için planları uzun vadeli olan Galatasaray’ın hedefi ise yeni sözleşme imzalamak.

Kerem’in potansiyeline ve daha fazla gelişim göstereceğine inanan Terim de sözleşmesi 2023-24 sezonunun sonunda tamamlanacak oyuncu ile yeni mukavele yapılması yönünde rapor hazırladı.

Galatasaray oyuncunun maaşını arttıracak

Kerem Aktürkoğlu’na zam yapılması gündemde. Takımın en az kazanan futbolcularından biri olan Kerem Aktürkoğlu, bu sezonun vazgeçilmezlerinden biri oldu. Kerem Aktürkoğlu, iç transferde gündemin 1 numaralı ismi. Kerem’le 2023-24 sezonu sonuna kadar kontratı olsa da 5 yıllık yeni anlaşma imzalamak isteyen yönetim, 23 yaşındaki kanat oyuncusunun garanti ücretini 900 bin TL’den 7 milyon TL’ye çıkarmayı göze aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir