Ekrem İmamoğlu’ndan Fatma Betül Sayan Kaya açıklaması: Hesabı sorulacak

featured

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçmiş dönemde İBB’den burs alarak ABD’ye eğitime giden AK Partili Fatma Betül Sayan Kaya hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. “İstanbul halkının bütçesi emin ellerdedir” diyen İmamoğlu, “Geçmişte yapılan bütün hataların, engellenmemize rağmen günü geldiğinde hesabı sorulacak” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu açıklamasında Fatma Betül Sayan Kaya hakkında ise, “Öyle kibirli kibirli konuşacaksınız, ahlaki hiçbir değeri önünüze koymadan herkese çamur atacaksınız; ama hayatınız çamur içinde olacak, Hayatınız pislik içinde olacak. Bunlara müsamaha göstermeyeceğiz.” dedi.

İBB Başkanı MOBESE görüntülerinin medyaya servis edilmesiyle ilgili olarak ise, “O kameranın başında kim oturuyordu? Ona bu talimatı kim verdi? İstanbul Emniyet Müdürü bu işin içinde mi? İstanbul Valisi bu işin içinde mi?” sorusunu yöneltti.

Kanal İstanbul projesi hakkında da açıklama yapan İmamoğlu, “Para kazanan aracıların tespit edilmesi lazım. Bu komisyoncular, bu devlet görevlileri kim? Bu siyasiler kim? ‘Hazırlarız, yaparız, satarız, para kazanırız.’ Kimi satıyorsun? İstanbul’u satıyorsun.” diyerek tepkisini gösterdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir