Kemal Kılıçdaroğlu: Bir gazetecinin bir iş adamından 10 milyon Euro istediğine şahit oluyoruz, niçin?

featured

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk sunucusu Veyis Ateş’in yurt dışında firari bulunan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz’dan talep ettiği iddia edilen 10 milyon euro ile ilgili “bir gazetecinin bir iş adamından 10 milyon Euro istediğine şahit oluyoruz. Niçin? Hukuki kovuşturmayı önlemek için.” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter’dan şu açıklamaları yaptı:

“Her şeyin borsasını kurduklarını duyuyorduk. FETÖ borsası ile ne kadar kodaman FETÖ’cü varsa serbest bıraktılar, 15 Temmuz Şehitlerini sattılar. Şimdi de bir gazetecinin bir iş adamından 10 milyon Euro istediğine şahit oluyoruz. Niçin? Hukuki kovuşturmayı önlemek için.

“Ankara’daki siyasi bir yapı için istiyor bu parayı, çözeriz diyor. Ankara’da kimin için istendi bu para, bilmek istiyorum. Savcılar ne zamana kadar işinizi yapmayacaksınız? Harekete geçin, kimin için istendi bu para, öğrenin” paylaşımlarında bulundu.”

“Muhalefet olarak neyin peşine düşeceğimizi şaşırdık. Her gün yeni bir skandal.  Lağım. Sevgili Halkım bunları önlemek için 4 yıl önce Adalet Yürüyüşü’ne çıkmıştım. Bu borsacılar şehit kanlarını satmasınlar diye, birileri milyonlarca Euro götürürken halkımız aç kalmasın diye”

TIKLAYINIZ | Sevilay Yılman, Veyis Ateş’in Sezgin Baran Korkmaz ile konuşmasının kayıtlarını paylaştı

TIKLAYINIZ | Fatih Altaylı: Veyis Ateş, Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon Euro talep etmiş

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir