Murat Cemcir Ahmet Kural’ı sildi attı! Aylar sonra samimi açıklamalar

ahmet kural,murat cemcir

Ahmet Kural, Murat Cemcir ile bozulan ilişkileri için ”olur böyle şeyler, geçer” demişti, geçmedi. Aylar sonra Ahmet Kural hakkında samimi açıklamalarda bulunan Murat Cemcir, eski dostunu sildi attı.

Küslüklerine kadar yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, birbirinden sükseli Kardeş Payı, Düğün Dernek, İşler Güçler, Ailecek Şaşkınız ve Çalgı Çengi gibi yapımlarda beraber rol alan Murat Cemcir ve Ahmet Kural artık eski arkadaşlar…

Murat Cemcir, Ahmet Kural

”AHMET GELMEDİ…”

Murat Cemcir, katıldığı bir davette Ahmet Kural sorusu üzerine, “Bizim aramızda bir küslük yok. Ben kimseye küsmem, insanlar bana küser. Ben öyle dururum. Geri gelirler barışırlar sonra yine giderler. Ahmet gelmedi” dedi.

”SEVDİĞİM ESKİ BİR ARKADAŞIM”

Kural’ın kendisine WhatsApp’dan düğün davetiyesi gönderdiğinin hatırlatılması üzerine sözlerine devam eden oyuncu “Ben WhatsAap kullanmıyorum, bazı numaralara bakmıyorum. Engelleme yok. Ahmet benim çok sevdiğim eski bir arkadaşım. Güzel maceralar yaşarsın ve biter. Ahmet Kural’la artık yollarımızın kesişmesine gerek yok” ifadelerini kullandı.

Murat Cemcir, Ahmet Kural

AHMET KURAL: KİMSE NANKÖRLÜK YAPMASIN

Öte yandan Ahmet Kural, geçtiğimiz aylarda Murat Cemcir’le küslüğüyle ilgili şunları söylemişti: “Birbirimize uzun bir süredir kırgınız. Niyesi de yok. Niyesinin her zaman bizde kalmasını isteriz. Düşman değiliz, birlikte çok güzel başarılara imza attık. Onun emeği bende çoktur, benim de emeğim onda çoktur. Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler. Konuşmadığımız için davetiyeyi mesajla gönderdim. O da cevap yazmadı. Kırılmış bana. Durumumuza üzülüyorum, biz bu yola beraber çıktık. Bir anda küsüp gitmek, tavır yapmak kolay değildir. Hiç kimse nankörlük yapmasın bence. Bizler başarılı, iyi insanlardık. Maalesef şu an birbirimize kırgınız. Günün birinde barışılır, konuşulur. Biz düşman olacak insanlar değiliz. Nankör değiliz. Ben kimseye kapımı kapatmam. O zaten benim büyüğümdür. Bu anlaşmazlıklar geçer.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir