Şifresiz S Sport izlemenin yolları

Formula 1'de şampiyonun belli olacağı Abu Dabi GP'si S Sport 2'de yayınlanacak. S Sport 2 izlemek isteyenler için işte canlı yayın linki...

featured

İngiltere Premier Lig, İtalya Serie A, NBA maçları, Formula 1 yarışı gibi birbirinden önemli organizasyonları ekranlara getiren S Sport’un takipçi kitlesi her geçen gün artıyor.

FORMULA 1 NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Formula 1’de şampiyonun belli olacağı Abu Dabi yarışı, saat 16:00’da başladı. Mücadele S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanıyor.

POLE POZİSYONU VERSTAPPEN’İN

Abu Dabi Grand Prix’sinin dün yapılan sıralama turlarının en hızlısı Max Verstappen oldu. 1:22.109’luk derecesiyle en iyi zamanı elde eden Red Bull pilotu, bugün koşulacak yarışa pole pozisyonunda başlama hakkını elde etti. Mercedes pilotu Lewis Hamilton, rakibinin 0.371 saniye gerisinde kalarak ikinci olurken, McLaren’den Lando Norris 0.838 saniye farkla üçüncü sırada yer aldı.

VERSTAPPEN İLK , HAMILTON REKOR PEŞİNDE

24 yaşındaki Hollandalı Verstappen kariyerinin ilk dünya şampiyonluğu için piste çıkacak. 36 yaşındaki Büyük Britanyalı Hamilton kazanırsa, toplamda 8. kez dünya şampiyonluğuna ulaşacak ve Schumacher ile paylaştığı şampiyonluk rekorunu tek başına ele geçirecek.

MARKALAR KLASMANINDA MERCEDES LİDER

Tıpkı pilotlar gibi müthiş bir rekabetin yaşandığı markalar klasmanında Mercedes, son yarışa 28 puan önde birinci sırada giriyor. 587,5 puanlı Mercedes ve 559,5 puanlı Red Bull’un en yakın takipçileri 307,5 puanlı Ferrari.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir