Temel Karamollaoğlu’ndan Soylu’ya tepki: FETÖ de böyle düşünüyordu

featured

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘nun “Biz inanıyoruz ki bize yaptıran Allah’tır” sözlerine tepki göstererek, “FETÖ erbabı da böyle düşünüyordu; çok yakın temasta bulunduğu için belki bakana da biraz bulaştı anlaşılan” ifadelerini kullandı.

Haftalık basın toplantısında gündemi değerlendiren Karamollaoğlu, 2021 yılının enflasyonun, işsizliğin, TL’nin değer kaybının ve hayat pahalılığının arttığı bir yıl olduğunu belirterek, “İktidar problemleri çözeceğine, muhalefeti hainler kategorisine iterek suçu üzerinden atmanın gayretine düştü. 20 yıldır iktidardasınız ve problemleri çözemiyorsunuz ama muhalefete kabahat buluyorsunuz. Hakikaten Allah akıl fikir versin size” diye konuştu.

Temel Karamollaoğlu: FETÖ erbabı da böyle düşünüyordu

Süleyman Soylu’nun “Biz inanıyoruz ki bize yaptıran Allah’tır, bize yaptıran Allah’tır, bize yaptıran Allah’tır” sözlerine tepki gösteren Karamollaoğlu şunları söyledi: “Takdir Cenab-ı Hakk’ın ama be mübarek, insan mesuldür insan. İşledikleri kabahati Cenab-ı Allah’a yüklemeye çalışıyorlar. Hasan Sabbah’ın adamları Haşhaşiler de böyle inanıyordu. FETÖ erbabı da böyle düşünüyordu; çok yakın temasta bulunduğu için belki bakana da biraz bulaştı anlaşılan.”

İçişleri Bakanı Soylu, AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada “Cenab-ı Allah biliyor. Milletimize hiç ihanet etmedik. Üzerimize ne kadar gelirlerse gelsinler hiç ihanet etmedik. Kim ne derse desin. Onun için sadece bizim yaptıklarımıza bakmayın. Biz kendimiz yapmıyoruz. Biz inanıyoruz ki bize yaptıran Allah’tır, bize yaptıran Allah’tır, bize yaptıran Allah’tır” demişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir