3 Ekim Masterchef izle tek parça | Masterchef son bölüm izle (82 Bölüm)

Masterchef son bölüm izlemek isteyenler 3 Ekim Pazar günü yayınlanan 82. bölümü aramaya başladı. Son bölümde elenen ve kadroya yeni eklenen yarışmacılar belli oldu. Masterchef 82. son bölümünü haberimizdeki video ve bağlantılardan izleyebilirsiniz.

featured

Tv8 ekranlarında büyük ilgiyle takip edilen yemek yarışması Masterchef izleyicilerin yine nefesini kesti. 3 Ekim Pazar günü yayınlanan MasterChef 82. bölümde önce ana kadroya dahil olan son yarışmacı belli oldu, ardından da ana kadrodan elenen yarışmacı netleşti. MasterChef izleyenlere duygusal anlar da yaşattı. Peki Masterchef’te dün akşam kim elendi? İşte dün akşamki son bölümde yaşananlar ve tek parça bölüm tekrarı…

TAHSİN BURCU’YA FARK ATTI

Masterchef’te bu hafta başında mavi takım kaptanlığını Tahsin kazandı. En iyi menemeni pişiren Tahsin, karşısına ise rakip olarak Burcu’yu kırmızı takım kaptanı seçti. Kaptanlar arasındaki düello oyununu kazanarak avantaj yakalayan Tahsin, 3’te 3 hedefini gerçekleştirerek kendi takımından hiç kimseyi eleme potasına göndermedi. Ayrıca bu sezon Hasan’dan sonra 3’te 3 yapmayı başaran ikinci kaptan oldu.

Mavi takımın kadrosunda Tahsin, Hasan, Eren, Şükrü, Dilara, Mert, Azize ve Pelin yer aldı. Kırmızı takımda ise Burcu, Araz, Emre, Mustafa, Şükrü, Safanur, Milhan ve Ateş bulunuyordu.

MASTERCHEF DÜN AKŞAM KİM ELENDİ?

Kırmızı takım 3 oyunu da kaybedince eleme potasına Araz, Mustafa, Şükrü, Safanur, Milhan ve Ateş girdi. Potaya giren 6 kişi dün akşam birbirleriyle yarıştı. Şeflerin yaratıcılık için verdiği ürün “fındık” oldu. Gecenin sonunda en iyi 3 tabağı yaparak eleme potasından kurtulmayı başaran isimler sırasıyla Safanur, Araz ve Milhan oldu.

Son 3’e kalan yarışmacılar Mustafa, Ateş ve Şükrü, Somer Şef‘in hazırlamış olduğu “Limonlu Mereng Pay“ı yapmaya çalıştı. İçinin görüntüsü saydam olan tatlı, yarışmacıları bir hayli zorladı. Eksiklerle dolu 3 tabak arasından en fazla hatayı yapan yarışmacı MasterChef’e veda etti.

(MasterChef son bölümde Somer Şef’in yaptığı Limonlu Mereng Pay)

Son 3’lü arasında en başarılı tabak Ateş’inki seçildi. Ardından sıra elenecek isme geldi. Şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna tarafından yapılan değerlendirme sonucu yarışmaya veda eden isim Şükrü oldu.

MasterChef izleyicileri, programın tekrar bölümlerini Youtube’daki resmi kanalda özet şeklinde izleyebiliyor. Biz de Youtube’daki özet videolarını haberimize ekliyoruz. Ancak MasterChef son bölümün tamamını kesintisiz tek parça halinde izlemek isteyenler için de özel bir link mevcut. O linki de özet videolarının hemen altındaki satırda bulabilirsiniz.

MASTERCHEF 6’LI ELEME TURU (ÖZET)

MASTERCHEF 3’LÜ ELEME KISMI (ÖZET)

3 EKİM MASTERCHEF İZLE TEK PARÇA SON BÖLÜM

Masterchef izleyebileceğiniz aşağıdaki linkten pazar akşamı yaşananları takip edebilirsiniz. MasterChef’in 3 Ekim 2021 tarihli son bölümünü izlemek isteyen izleyiciler linke tıklayabilir.

3 EKİM MASTERCHEF İZLE – 82. BÖLÜM TEK PARÇA (TIKLAYINIZ)

MASTERCHEF 83. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

MasterChef 4 Ekim Pazartesi akşamı 83. bölümle izleyicilerin karşısında olacak. Yarışmacılar kaptanlık oyununda en iyi profiterolü pişirmek için kıyasıya rekabet içinde olacak. İşte Masterchef’in bu akşamki yeni bölüm tanıtımından görüntüler…

3 Ekim 2021 tarihli MasterChef 82. bölüm tek parça ve özet halindeki videosunu izlediniz. Siz de Masterchef izledikten sonra yaşananlarla ilgili görüş ve yorumlarınızı haberimizin altında belirtebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir