ANIL BUDAK FARK YARATTI

Magazin, Sanat ve müzik dünyasının önemli ve saygın ödülleri arasında yer alan Öndeş Tekstil Altın Melek ödülleri sahiplerini bulurken, ünlü televizyoncu Anıl Budak, yaptığı talk show programıyla zirveye çıktı

featured

Türkiye’de artık bir gelenek haline gelen magazin, sanat ve müzik dünyasının önemli ödülleri arasında yer alan Öndeş Tekstil Altın Melek Ödülleri, Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşen görkemli gece ile sahiplerini buldu.

Tayyar Işıksaçan ve Gözde Özceylan’ın sunumuyla gerçekleşen muhteşem gece de yıldız yağmuru yaşanırken medya dünyasının sevilen ismi ünlü televizyoncu Anıl Budak da bu sene BKM Mutfak ve Kılçık Mekan da yaptığı Talk Show programlarıyla zirveye çıktı. 

‘BİZ DE DURMAK YOK’

Bu senenin en iyi çıkış yapan Talk Show Programı ödülü alan Budak, ‘’Sizlere beraber yürüdüğümüz kariyer yolculuğumda bir ödülü daha havaya kaldırmanın gururu içerisindeyim. Benimle birlikte olan sevgili Olcay Kutluca ve Emirhan Gökdepe başta olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Dün ve bugün nasıl ki iyileri yaptıysak yarın da en iyileri yapmak için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir